hétfő, szeptember 3

Mi van a táskádban? – 2. rész

Újra hétfő, és én újra mutatom mit rejteget a táskám. És remélem ma is olyan aktívak lesztek, mint múlt héten. És aki múlt héten nem írta le, az most írja le, mert szerintem tök tanulságos, hogy mit is hordozunk magunkkal. Én nagyon sokat tanultam a múlt heti listákból. Pl. rájöttem, hogy mindenki hord magával gyógyszereket, én meg nem. Ennek az az oka, hogy nekünk itt a munkahelyen van egy kis gyógyszeres ládikánk (ok, én szerencsés vagyok, főnöknek van egy patikája is), így ha itt valami kell, akkor van. De pl. van otthon egy soso gyógyszeres neszeszer, és ha hétvégén utazon valahová, azt mindig bedobom. A másik tanulsága a múlt hétnek az volt, hogy rájöttem, hogy én nem is hurcolok sok dolgot magammal. :))))

Akkor lássuk a mostani táskatartalmat:

1. Irattartó (saját készítésű)
2.  Kézkrém (Ziaja márkájú, kecsketejes, Rossmannos)
3. Izzadásgátló (nagy melegben nagyon sűrűn használom, fújom mindenhová!)
4. Pénztárca (új, szombaton vettem Ázsia Centerben)
5. Napszemüveg sk tokban
6. Mini neszeszer (csak a minimális cuccok: egy kis tükör, rúzs és egy tampon)
7. Kulccsomó
8. Mobil új vicces nyuszis szilikon tokban (tudom, hogy tök ciki, de kell a jókedvhez! Szintén Ázsiás)
9. Határidő napló
10. Mini notesz mini tollal
11. Rágó (Lidlből, citromos, 30 mp-ig iszonyú finom, de utána gáz. De addig....)
12. Körömlakk (Itt benn vettem észre, hogy már nagyon gáz állapotú, sűrű...szóval már kuka, de szerencsére volt benn másik, azzal kifestettem)

Hát nálam ennyi. És nálatok?

2 megjegyzés:

  1. Ami mindig van nálam:
    Pénztárca, telefon, kulcsok, papírzsepi, parfüm, tampon és betét.
    Nyáron általában ez kiegészül egy napszemüveggel. :)

    Smink cuccot általában csak akkor viszek magammal, ha valamilyen eseményre megyünk, ahol esetleg szükség lehet egy kis frissítésre.

    Itthonról dolgozom, így általában max. 1-1 órára szoktam itthonról elmenni, pl. bevásárolni, a gyerekekért...

    Nem szeretek túl sok mindent cipelni magammal és a táskáim is inkább közepes méretűek. Egy nagyobb van, hogyha olyan helyre megyünk, ahova iratokat is kell magammal vinni (pl. orvos), amiket egy mappában tartok, mert utálom, ha összegyűrődnek. :)

    A papírzsepi, tampon és betét mindegyikben fix, a pénztárcát, telefont és kulcsot minden alkalommal kiveszem és mikor indulok valahová, beteszem az aktuális táskába.

    Egyébként azért hordok kis táskát, mert a 6 év pelenkázótáska cipelés után, egyszerűen elegem lett abból, hogy mindenhova egy kisebb bőrönddel kellett elindulni. :)

    VálaszTörlés
  2. Pénztárca, esernyő, deo (Nivea), A5 füzet a gyöngyös megrendeléseknek, belépőkártya, pandrive-ok, ajakír (Meskás bio), telefontok (útközben a telefonom is), zsepi, rágó, szemüvegtörlő, névjegykártyatartó; kis füzet, amibe a vérnyomásomat kéne írnom; neszeszer esetleges orrvérzésre (decemberben sajna mentő vitt emiatt kórházba, ezért van nálam), másik neszeszer: ebben gyógyszerek, mini fésű, mini parfüm rollon, asztma spray; útközben kulcscsomó.
    Elég hosszú lett a lista, és a táskám is nehéz tőlük. Más bizti nem cipel ennyit magával. Csodálkozom, hogy egyesek hogyan férnek el kb. fele akkora táskában, mint az enyém.

    VálaszTörlés