csütörtök, október 30

Az új kabátom



Nos az úgy volt, hogy mentünk a tesómmal turiba, és mondtam neki, hogy kabátot nem vehetek! Már ebből láthatjátok, hogy nagyon kedves aranyos nővérem van, mert persze vettem kabátot. Nézelődtünk próbálgattunk, majd egyszer csak valaki visszatette ezt a kabátot, mert olyan helyen találtunk rá, hol előtte már jártunk, és akkor nem volt ott. Meg is jegyeztem, hogy szép ez a kabát. Felvettem, és nagyon tetszett, mert végre egy kabát, aminek nem lebeg az ujja, hanem szépen van szabva, szűkre. (Nekem ez a kabátoknál állandó gondom!)
Na de voltak vele bajok:
– hiányzott egy gombja... megnéztük, két pótgomb is volt hozzá.
– nagyon koszos volt...reméltük a tisztítóban megoldják
– volt hozzá egy öv, amivel szörnyen bután nézett ki. Övet kivettük, és máris tetszett.
Egy szó mint száz felülemelkedtünk a problémákon, és megvettük. A kabát 3000 Ft volt (kilós turiban) és 2000 Ft volt a tisztíttatás. Így lett nekem 5000 ft-ért egy gyönyörű kabátom. Régóta vágytam világos színű télikabátra, de valahogy vagy nagyon fehéret találtam (Olyan hókefélke :) típust), vagy olyat,a mi nem is tetszett.
De ez most csudiszép, ugye?



XOXO
 

szerda, október 29

Az új kedvencem

Legutóbb tesómmal mentem el turizni és egész jó dolgokat találtunk. Pl. egy nagyon szupi télikabátot – de erről majd máskor írok.
De ekkor találtam rá erre a felsőre ami nagy kedvenc lett azóta. Imádom a színét, imádom, hogy kétféle anyagból van, imádom, hogy hátul hosszabb...mindent imádok vele kapcsolatban.



De azt hiszem legjobban a  gombokat bírom rajta a hátán! Annyira feldobja, nem?


XOXO
 




..................................................
Csizma: Deichmann
Nadrág és felső: Háda
Trikó: H&M
Táska: Six
Nyaklánc: borsdesign

kedd, október 28

Ismét vagyok!

Ez mostanában olyan eltűnős időszakom. De képzeljétek most azt érzem, hogy nagyjából utolértem magam. Persze mindig ilyenkor üt be valami extra meló, vagy program, de most készen állok bármire! :)
előre bocsájtom, hogy a képek nem túl jók. Ezen a problémán már dolgozom/dolgozunk. De azt hiszem nem lesz egyszerű a megoldás.... türelmeteket kérem!

 

Bius tegnap – valami érthetelen módon – azt gondolta, hogy neki szerepelnie kell a képen. Nagyon viccesen adja elő: míg a férjem fotózik, mozdulatlan, ahogy a fényképező mögül kinéz rá apa...elkezd ficánkolni! :D


Pár szót a szettemről is beszélnék. Megállapítottam, hogy egy a leggings kövérít. Vagy nem? :( A kardigánt meg már nagyon rég vettem, de képzeljétek most volt rajtam először. Most nem azért, mert elfelejtettem, hanem mert valahogy soha nem illett semmihez! :)))

XOXO
 




..................................................
Csizma: Deichmann
Nadrág és kardigán: Fresh
Trikó: New Yorker
Blúz: Lidl
Nyaklánc: Ázsia C.

kedd, október 21

Fogy a fény!

Sajnos eljött az idő, hogy már nem tudunk a lépcsőházban fotózni, mert elfogyott a délutáni fény. Egyfelől ilyenkor mindig szomorú vagyok, másfelől pedig élvezem az ősz, később a tél adta öltözködési lehetőséget. :) Mert én ilyen vagyok. Szeretem az őszt is, meg a telet is.
Múlt héten például turiztam egy olyan csodás kabátot, hogy már nagyon várom a hidegebb időt! :))) Remélem a tisztítóban még csodásabbra varászsolják, és lassan pompázhatok benne! Salala!


A kabáttal egy időben turiztam ezt a pulcsit is. Nem értettem miért kell nekem annyira, de meg voltam bolondulva érte. Aztán otthon ki is találtam, hogy ezzel a sötétkék farmerrel fogom felvenni, de a cipőn agyaltam....merthogy – nagyon ciki – de elfelejtettem, hogy van egy sárga converse cipőm. Hogy felejthettem el, mikor egy ideje majdnem mindig ez van rajtam? De komolyan? Tök ciki vagyok, nem?


A lényeg, hogy a szett nagyon jó lett...csak azok a fránya fények! :(((((
XOXO
 




..................................................
Cipő: Converse
Nadrág: New Yorker
Pulcsi: Háda
Fülbevaló: Mácsár Andi

hétfő, október 20

Terepgyatya

Vannak a divatnak olyan szegletei, amik nagyon tetszenek, de nem tudom megmondani miért. Ilyen a terep mintás gatya is. Csak nadrágban szeretem a terep mintát (tehát pólóban, kabátban nem tetszik), és őszinte leszek: magamat sem értem.
Na most az úgy volt, hogy fotózáshoz mentem ruhákért az Árkádba, mikor megláttam ezt a nacit a Tesenis kirakatában. Rácuppantam az üvegre, kerestem az árát. 4000 Ft. Hú mondom, az nem is horror..ja de jó...majd megnéztem a bábú fejét. Őőőőőő egy pasi volt. Kinéztem és beleszerettem egy pasi gatyába...ráadásul szerintem pizsigatyába, de ebbe már bele sem gondolok!



Bementem az üzletbe és elkezdtem a férfi osztályon sündörögni. Ki is néztem férjem karácsonyi ajándékát...majd csak odatévedtem a nadrághoz. Ekkor odajött az eladó és kedvesen szólt, hogy ha segítségre van szükségem, szóljak neki nyugodtan. (Milyen kétsége esett fejem lehetett???) Mondtamneki, hogy kérdezek valamit, de nézzen hülyének: "Nagyon ciki, ha én magamnak néztem ki ezt a gatyát?" Megtudtam, hogy nem vagyok ciki, sőt, vegyem már fel, és mutassam meg, mert vagy a 10. lány vagyok, aki ezt kérdezi, de eddig senki nem volt bátor és nem vette meg.


Nos én felvettem, és első pillanatban beleszerettem. Azóta már kétszer volt rajtam, egyszer barna kiegészítőkkel, most meg feketével. Óriási a szerelem, szóval nyugodtan jöhetnek a kritikák, mert nem érdekelnek.  :))))) Szeretem és kész!
Szombaton – amikor sajnos dolgozni kellett menni – is ezt viseltem...viszont smink már lemaradt, mert ok, hogy dolgozni kell, de úgy döntöttem az arcbőrömnek jár a szabi! :D

XOXO
 




..................................................
Csizma: Deichmann
Nadrág: Tesenis
Póló: Tesenis
Dzseki: Tchibo





szombat, október 18

Szeretlek E-bay!

A történet ott kezdődött, hogy megvettem az első drogériában kapható BB krémet, ami nekem nagyon nem jött be. Az arcom tocsogott tőle, csúnyább lett a bőröm, mint előtte. Ezután olvastam, hogy márpedig a kóreai Missha termékeit kell választani, na mert az a tuti. Rendeltem is a magyarországi forgalmazótól, és tényleg nagyon meg voltam elégedve. Vagy egy évig elég volt a termék, csak azt használtam, jó volt, boldog voltam. (Itt írtam róla)
Aztán egyszer csak böngésztem az e-bayt, és rátaláltam egy oldalra, ahol látom, hogy egy csomó kozmetikum, többek közt BB krémek is. És az ára? A magyar árak 1/3-a, plusz ingyenes szállítás. Nem akartam elhinni, de rendeltem egy BB krémet, na akkor lássuk, mi az átvágás. És ekkor jött a csoda: a krém eredeti, a csomag 2 héten belül megjött, és még ajándék termékmintákat is kaptam.
Ajánlottam is unokatesómnak, aki pont BB krém keresésben volt (babával otthon pillanatok alatt akart jól kinézni - erre is csodijó ez a krém), és ő is arról számolt be, hogy 2 hét alatt megjött neki a csomag.
Pár hete megfigyeltem, hogy a krémem megint fogyóban. Le is ültem a gép elé, és automatikusan a kedvenc beszerzőforrásomra kattintottam. Kiválasztottam a BB krémet, de utána még elkezdtem az oldalon nézelődni (amit ti is megtehettek itt), és naná, hogy még egy csomó minden felkeltette az érdeklődésem.


Végül egy olyan szérumot választottam, ami csiganyál szérumot tartalmaz (tudom, hogy undin hangzik, de annyi jót hallottam róla) és egy is cupcake formájú színezett és illatosított ajakbalzsamot (barack szín és illat). A szérumra szükségem volt, mert az egy hónapos túlórázás és hajtás a 37 éves arcbőrömnek nem tett jót. És esküszöm, két éjszaka alatt rendbe hozta! KOMOLYAN! Az ajakbalzsam meg a függőségemnek kellett! :D Igen, többek közt ajakbalzsam függő vagyok!
Mint említettem még egy csomó dolgot meg akartam venni, de gátat szabtam a vágyaimnak. Ám képzeljétek, mikor megjött a csomag, még ezek voltak benne:




Két fátyolmaszk (imádom az ilyet!), brokkolis tonik, paradicsom masszázs krém, alapozó minta, BB krém lemosó és éjszakai krém minta. Nem hiszitek el, de ezek közül többel is szemeztem (brokkolis tonikkal és a bb krém lemosóval). A mintákat még nem bontottam ki, és nem próbáltam ki, de az eddigi jó tapasztalatok alapján azt gondolom, hogy elnyerik a tetszésem.
És hogy mit fogok ma az X-faktor alatt csinálni? Na kettőt találhattok! :D

XOXO
 

csütörtök, október 16

Régi-új szett


Végre hozok fotókat magamról! Úgy néz ki az élet minden területén utolértem magam... boldog vagyok. Remélem ez megint nem csak pár napig fog tartani, ez már huzamosabb lesz! :D


Ez a szett már tavalyi darab, tavaly sokat hordtam. Most nem is emlékszem,hogy nektek mutattam-e, de ha nem, akkor most jól nézzétek meg! :)


És a hajam? Remélem nem kavar nagy port. Még nincs is rajtam sapka! :))))

XOXO
 




..................................................
Bakancs: Cin Cin Amica
Leggings: New Yorker
Trikó: New Yorker
Felső: Pimkie
Táska: Cipőturi
Nyaklánc: E-bay

szerda, október 15

Cicás könyv nem csak macskapártiaknak

Tudnotok kell, hogy én a férjem megismerése óta szeretem a macskákat. Előtte kifejezetten nem szerettem őket. Aztán megismertem Istvánt, a családját, és a család (akkor még 5) macskáját. És én, a mindig kutyás lány...egyszer csak cicás is lettem. Most már évek óta etetek és gondozok egy munkahelyi cicát (Rhonda), akit csak azért nem viszek haza, mert Bius semmilyen állatot nem tűr meg maga mellett.
Nos úgy adódott, hogy egy szervizelési probléma miatt egy órára egy plázában ragadtunk, és a szokásos menet szerint én ruhás üzleteket néztem, férjemet meg leadtam a Libribe. Mikor érte mentem, kiszúrtam mellette egy könyvet.


Annyira beleszerettem a borítóba, hogy mondtam a férjemnek, nekem KELL ez a könyv. Akkor még semmit nem tudtam a történetről, azt hittem valami jó kis macskás sztori egy jó kis illusztrációval a címlapon. Nos kérem ez igaz is, de a történet is és a címlap macska is valós. A címlapon BOB van!
James Bowen egy gyógyulófélben lévő drogos, aki utcazenélésből él. Egy nap megtalál egy ütött kopott macskát, akit magához vesz. Bob nevet adja neki, és gondos gazdája lesz. 


James elmeséli a mindennapjait, és hogy hogyan változik az élete Bob mellet. Nekem a legjobban az a rész tetszett, mikor leírja, hogy elhatározza, hogy Bob miatt (mert már felelősséggel tartozik valaki iránt) lejön a heroint helyettesítő gyógyszerről. A két nap, mikor a lakásban vizionál, hol fázik, hol melege van, és Bob mellette van, figyeli, szeretettel segít neki. 


Nem akarok sztorizni a könyvből, mert szeretném, ha elolvasnátok. Ha van állatotok, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért. Nagyon jól leírja a kapcsolatukat, hogy mit tud egy kis állat adni, akivel megosztod az otthonod, a kajád, a szíved.


Persze Bob cicába azóta annyira beleszerettem, hogy most szeretnék Londonba menni és megkeresni, szeretnék neki én is egy sálat kötni, és megsimizni. :D
Amúgy keressetek rá a netet "street cat bob" néven, mert sok jó képet fogtok találni. :) Ha facebookon is követni akarjátok őket, azt itt thetitek meg!

Én úgy láttam már újabb könyvek is jelentek meg angolul a cicáról...alig várom a magyar fordítást! :)
Persze Biusnak sokat meséltem Bob cicáról is, de csak nézett rám furin, és kérdőn: "ugye nem hozod haza?" nézéssel... ház ez Bius! :)))))



XOXO
 


szerda, október 8

A hajam


Ezeken a képeken sem látszik sajnos kb. semmi abból, hogy fodrásznál voltam. De én tudom, hogy egészséges a vége, és elkezdődött egy folyamat, ami a frufrum megnövesztése címet viseli. De még mindig elég rövid elől, így el kell tűznöm... Ma próbáltam feldobni kis hullámokkal, nem tudom mennyit láttok belőle. :)


A szettemben semmi új nincs. Ha nagyot akarnék mondani azt mondanám, hogy mind régi darab....de egyfelől nem ezen múlik egy szett sikeressége, másfelől a fekete leggingsem új...pont olyan, mint a tavalyi, csak nem kopott, és lyukas! :)
Mivel tart még a sok munka kevés pihenő időszak, így nagyon egyszerű szetteket hozok össze mostanság. De jó hír (nekem), hogy most 4 nap pihi jön! És utána már kevésbé lesz nagy a hajtás...
Viszont a 4 nap pihi alatt szerintem majd csak facebookon fogok tudni jönni! OK?


XOXO
 




..................................................
Csizma: Cin Cin Amica
Leggings: Calzedonia
Trikó: H&M
Pulcsi: Ruhaözön
Táska: Ázsia C.
Nyaklánc: Mácsár Andi

kedd, október 7

Új mellény

Megint egy kis időre eltűntem, de van indokom (mint mindig)! Ugyanis az történt, hogy fodrász után hazaérve egyenest mentem aludni, majd másnap hajnalban felkeltem, a hajam összefogtam, és 2 napig a lakást takarítottam. Nagy szerencsémre anyum jött segíteni, így most az utolsó szeglet is ki van takarítva, és minden gyönyörű.....vagyis valami még vár rám: függönyt kell vasalnom! :( De előbb utóbb az is meglesz!
És képzeljétek én már a téli-nyári ruhacserét és cipőcserét is megejtettem, szóval most nagyon előre vagyok! Irtó jó érzés...tegnap hazamentem...és csak lődörögtem a lakásban... valami fenséges, hogy rend van, tisztaság, és nem vár egy halom munka! :D


Na de beszéljünk rólam is! A hajam most nem látszik milyen lett, de az szembetűnik, hogy nem lett frufru. Az előző poszt 4-es képe volt a kiindulópont, de persze ahhoz még növesztenem kell elől a hajam...de lassan olyan lesz.... mivel most még eléggé zavar, sokszor az eltűzött változat mellett fogok kikötni.


Szettemben még feltűnő lehet a szőrös mellényem. ISZONYAT drágán vettem! De komolyan. Nagyon szégyenlem is magam, mert kb. a félretett pénzem elment rá. És azt hiszem ilyen drága ruhadarabom – amit magamnak vettem – nincs is. De felvettem, és szerelmes lettem. :)
Az úgy volt, hogy a melóhelyre jött egy csak egy nagy halom ruhával, és persze iszonyat sok cuccot hozott, és mind nagyon különleges és karakteres volt...szóval muszáj volt vásárolnom. Nem tudom milyen márkájú cuccok, és hogy milyen nagykerből vannak, de made in Italy van beleírva...szóval innentől így fogom emlegetni őket! OK?


Nyugtassatok meg, hogy ezt a mellényt ti sem hagytátok volna ott! :))))))

XOXO
 



..................................................
Bakancs: Cin Cin Amica
Nadrág: Promod
Póló: Orsay
Kabát: Persona
Mellény: Made in Italy
Táska: Zara
Fülbevaló: Mácsár Andi

szerda, október 1

Dilemma

Holnap fodrászhoz megyek! Végre! Viszont dilemmában vagyok...
Most több, mint egy évig frufrum volt, az az egyenes "vastag" féle. Viszont adig-addig haloggatm a fodrászt, hogy most most nagyon megnőtt a hajam elöl. És morfondírozok, hogy mit tegyek.
Kutakodtam a neten hajak után, és most négy változat van a fejemben, de sehogy sem tudok dönteni...

Az első változat, hogy visszavágatom a frufrum. 



Persze, az én hajam még nem ilyen hosszú (meg ilyen csodaszép sem vagyok), de bevált a frufru, szerettem. Viszont ezt a képet nézve olyan kislányos ez a fazon...lehet, hogy már nem való nekem?

A második változat, hogy lenne frufrum, de egy lazább vadócosabb változat:






Ezzel az a bajom, hogy nem szeretném az egész hajam újra megtépetni, mert az én hajamnak az nagyon nem tett jót. Olyan erőtlen, és kevés lett tőle. Most az egyenesre vására törekszem.

A harmadik változat, hogy a a lenőtt frufrumat formázom ilyen félredobott változatba:


Szerintem mindenki ugyanazt kérdezi most magában: és ez nem fog zavarni...hát de... Ezért a dilemma.

A negyedik változat, hogy oldalt fokozatokat vágatok bele, és egyszer csak eljutok idáig:


Nem árulom el, hogy melyik változat a befutó nálam, mert kb. percenként változik, meg nem is akarlak befolyásolni titeket. De nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ti melyiket választanátok?




XOXO