tag:blogger.com,1999:blog-4347307562221820010.post8534752784739009021..comments2023-05-09T16:43:57.743+02:00Comments on Ana's Wardrobe: Fenséges reggeliAnnahttp://www.blogger.com/profile/09411022598034071156noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4347307562221820010.post-73773247521733326542013-01-25T22:35:31.859+01:002013-01-25T22:35:31.859+01:00Úúúú, ezt nem tudtam, h laktóz intoleránsok vagyto...Úúúú, ezt nem tudtam, h laktóz intoleránsok vagytok, de most már igen. :/ Szójatej nyammnyamm! dynahttps://www.blogger.com/profile/10430113073515652496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4347307562221820010.post-77432874897814710972013-01-25T14:52:27.035+01:002013-01-25T14:52:27.035+01:00Jó ötletek, kivétel a tehéntej, ami a mi háztartás...Jó ötletek, kivétel a tehéntej, ami a mi háztartásunkban nemigen van, ugyanis mindketten érzékenyek vagyunk rá a férjemmel. Nálunk csak szójatej jöhet szóba! :)))Annahttps://www.blogger.com/profile/09411022598034071156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4347307562221820010.post-52496980940193331482013-01-24T13:43:30.553+01:002013-01-24T13:43:30.553+01:00hammhammnyammnyamm! :)
ha a műzlitémánál maradunk...hammhammnyammnyamm! :)<br /><br />ha a műzlitémánál maradunk, akkor én lehet, h méz helyett juharszirupot tettem volna bele és még mazsolát szórtam volna rá, mert újabban rajongok érte. ahogy más aszalt gyümikért is, úgyhogy még tőzegáfonyáért (ez pláne jó télen a női területekre, kevésbé fázunk fel) és némi vegyes trópusi mixért nyúltam volna. <br />de az alap koncepció is szuper, ez csak az én verzióm. <br /><br />egy következő laktató barátnős reggelihez ajánlom a következő kombót: amerikai palacsinta (felturbózva némi áfonyával pl. és persze jól meglocsolva juharsziruppal), fini málnás (vagy erdei gyümis vagy banános) turmixszal. abba is mehet méz vagy nyírfacukor az édesítéshez és én cserpes tejből (3,5-ös, annyira finom, nem lehet nem azt venni, de biztos a 2,8-nak és az 1,5-nek is finomabb íze van, mint a boltinak) csinálom, zseniális. a banánosba mindig rakok némi fahéjat is (bár ha egyedül iszom akkor sokat, csak a pasi lázad ellene). <br />kajatéma ebédidőben, lassan korog is már a pocak, de nem olyan soká megyek is kajálni! ;)dynahttps://www.blogger.com/profile/10430113073515652496noreply@blogger.com