Rólam

Anna vagyok, és imádom a ruhákat, és nagyon szeretek velük foglalkozni. Az üzletekből áradó új ruha illatától és a turkálók kavalkádjától egyszerűen jó kedvem lesz. 37 éves vagyok, 164 cm magas és 40-42-es a méretem. Tehát nem vagyok fiatal, magas és sovány. Hogy akkor miért én pózolok a fotókon? Mert ilyen vagyok! Pontosabban ilyenek vagyunk. Azt szeretném megmutatni, hogy fantáziadúsan öltözködni, és a ruhákról csevegni nem csak a modellek kiváltsága, hanem mindenkié. Az enyém, és a tiéd!


A fotókat a férjem készíti rólam. Nem igazán szerettem régebben, ha fotóznak, de az ő fotóin más vagyok. Talán ezeken a képeken olyan vagyok, amilyennek ő lát engem? :)

2 megjegyzés:

 1. Szia! (Inkább ide való a napi postodhoz küldött megjegyzésem)

  Tegnap este végignéztem a blogodat és mit mondjak (?), nagyon különleges a stílusod. Remek érzéked van a holmijaid összeválogatásához, úgy tudod őket kombinálni, ahogyan az egyéniséged és a napi hangulatod azt megkívánja. Egyedi vagy, néha egészen merészen bevállalsz dolgokat, mint egy igazi NŐ! Vidám vagy, és látszik rajtad, hogy szereted az életed hétköznapjait. Engem az ilyen tartalmú blogok inspirálnak. KÖSZÖNÖM!

  És gratulálok ÖNMAGADHOZ!

  http://ruraleve.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igazán kedves vagy! :D

   Törlés