kedd, november 4

Asszem fogytam...



AZ elmúlt napokban kolléganők folyamatosan kérdezgették mennyit fogytam. Néztem rájuk furán. Mivel nem mérem magam mérlegen, nem tudtam válaszolni, amúgy sem éreztem én semmit magamon. Sőt az esti fürdés utáni látványtól egyenesen rosszul vagyok...de ezt hagyjuk. :)))) Persze sosem leszek már 20 éves...
Aztán tegnap felvettem ezt a pulcsit, aminek több érdekessége van. Az első az, hogy anyumnak volt ilyesmi pulcsija, mikor még kislány voltam, és nagyon irigyeltem tőle. A másik érdekessége, hogy tavasszal vettem. Emlékszem épp hogy feljött rám a turiban, de megvettem, mert persze annyira kellet nekem... Szinte el is feledkeztem róla, mert nyáron nem hordtam ilyen pulcsit. (vajon miért nem?) Aztán most hétvégén elővettem, és mikor felvettem nem is emlékeztem arra milyen szűk volt, csak mikor már egy ideje rajtam volt.Mert hogy most pont jó volt rám, semmi szűk érzés!
Ezen a ponton jött egy nagyon kedves blogolvasómtól egy levél: "Szia! jó rég jártam nálad, és megdöbbenve láttam mennyire le vagy fogyva!"
Szóval asszem fogytam... :)))))


 És Bius még mindig lelkesen odaszalad ahányszor csak fényképezésről van szó! Nagyon azt hiszi, hogy ez róla szól!!!! :)

 
XOXO
 




..................................................
Csizma: Deichman
Trekkings: Tchibo
Pulóver: Turkáló

4 megjegyzés:

  1. Szerintem ez nem kérdés. Nem is vagy kiváncsi rá, mennyit fogytál? :))

    VálaszTörlés
  2. Asszem én is... de ez a pulcsi is szuper! Most az jutott eszembe, hogy csak egy csomó gyöngy kellene hozzá (meg persze egy pulcsi), és simán DIY project lehetne...

    VálaszTörlés
  3. Olyan de olyan édes kutyuskád van *.*
    Nagyon csini vagy amúgy :)

    VálaszTörlés
  4. Naná, hogy fogytál ;) csinos vagy! Bár nekem ezek a skinny farmerek nem jönnek be, valahogy mindenkin olyan furán áll... Olyan, mintha tevepatát csinálna mindenkinek... De lehet, hogy csak nekem tűnik úgy. Nah mindegy, te, Anna, szép vagy! ;)

    VálaszTörlés