péntek, november 7

Dilemma

Szombat estére egy divatbemutatóra vagyok hivatalos. Évi barátnőm (EvE ékszer) ékszeri fognak szerepelni a Zigi Brand ruháival. Naná, hogy ott a helyünk! :D Mácsár Andival fogunk nyomulni!!!
Természetesen nagy az öröm és az izgatottság, de van egy dilemmám: MIT VEGYEK FEL?
Már napok óta pörög ezen az agyam. Tudom, kicsit ciki...de ez van.
Nos végül két szettre esett a választásom, mert azt érzem ezek fejeznék ki legjobban a személyiségem. A klasszikus egyberuhát, most elvetném, de még az is lehet, hogy ott fogok kikötni.

Az egyes befutó egy hosszú szoknyás szett lenne. van a fekete Reserved fekete szoknyám, ami nagyon hosszú, szóval a fekete kis masnis magassarkú csizmámmal is felvehetem. Van egy fehér csipkés felsőm (turis), amit még nem láttatok. Ujjatlan és hatalmas masni van az elején. Fekete bőrdzsekivel, kicsit nagyobb fekete táskával, piros rúzzsal és körömlakkal képzeltem el. És mindenképp hatalmas arany karkötővel és órával.


A másik szett egy szűk fekete farmer lenne, klasszikus magassarkú fekete cipővel. Ehhez a lenge nyári fehér blúzomat venném fel és a pirosnarancs blézeremet. Itt arany nyakláncot és egy clutch táskát (Norsy táska, ami újságból van!) képzeltem el, és a Gucci szemüvegem.

Nos igen, a két kép, csak illusztráció, és tudom, hogy felvéve fog eldőlni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Még az is lehet, hogy a két szettet kellene valahogy keverni?
Vélemények? Ellenvélemények? Ötletek? Plíííííz!!!!!! :))))



XOXO
 

5 megjegyzés:

  1. Második szettre szavazok! Nagyon Annás és nagyon kíváncsi vagyok Rád szemüvegben! Jó szórakozást! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is a második szettre szavazok, csak a lenge blúz helyett az első szettnél említett csipke felsőt venném fel hozzá. Ékszernek viszont valami bohókásabbat tudnék elképzelni hozzá, hogy ellensúlyozza az összeállítás komolyságát. 😊 Nagyon csini leszel szerintem!

    VálaszTörlés
  3. 2. Szett piros vagy narancs Macsar Andi hosszu nyaklanccal

    VálaszTörlés
  4. elsőőőőő! és persze képet kérünk (választástól függetlenül!), jó muulatást nektek! ;)

    VálaszTörlés
  5. Végül melyik mellett döntöttél?

    VálaszTörlés