vasárnap, április 7

A szülinapi ajándék: NYÚL


Miután jól megversenyeztettelek titeket a medál ügyében, jól eltűntem, és a medált meg sem mutattam. Illetve igértem azt is, hogy mesélek a medálról. Hát most itt egy nem túl jó kép a medálról és jön a sztori.
A sztori ott kezdődik, hogy kolléganőm szintén áprilisi, és konkrétan húsvétkor született. Ezért ő egyszer a családjától kapott egy nyulas medált. Mikor idén megláttam, hogy a szülinapom húsvétra esik, mondtam is neki, hogy akkor egy napra oda kell adnia a medált. Erre ő mondta, hogy ok, de inkább kérjek a szülinapomra azt! :) Na így jött az ötlet, hogy jeleztem a családnak, hogy akkor én szeretnék egy nyulas medált. Végül több mint 20 évet kellett anyumnak várnia, hogy a nyolcadikos ballagásomra kapott láncomra kitaláljam, milyen medált szeretnék. Egy nyulasat. Utóbb hozzá szerkesztettem még egy ideológiát magamban. Mostanában sokat futok...mint a nyúl. Szóval az icipici nyulas medál tulajdonképp én vagyok! :)))
És kaptok még egy sztorit. A "hogyan vettem meg a medált..." kezdetűt. Anyum kétségbe esve felhívott, hogy ő sehol nem talált ilyen medált nekem, és akkor most menjek, és vegyek magamnak. Ez volt az a pont, mikor húsvét előtt szombaton útra keltünk a férjemmel, és míg ő a LEGO boltban és a könyvesboltban múlatta az időt, én megpróbáltam nyulas medált szerezni. Mindenhol úgy néztek rám, mintha valami extrém dolgot kérnék. Ez most komoly? Húsvét előtt nincs az ékszerüzletekben nyulas medál???? Ez valami vicc? Már pont feladtam, mikor egy olyan ékszerüzletre bukkantam az Árkádban, amit addig nem találtam (kb. 3x elmentem előtte). És volt nyulas medál. Igaz nem ilyet akartam, de már jobban tetszik, mint amilyet elképzeltem. Igaz, hogy iszonyú kicsi medál, de már rájöttem, hogy ez jobban tetszik! Szóval megláttam, kiakadtam az áron, konzultáltam anyuval, és aztán megszerettem. Főleg mert azóta családi vicc tárgya a mikroszkopikus nyulam. Férjem előszeretettel előadja azt, hogy megkérdezi "Mi van a nyakadban, papucsállatka?" majd közelít a két mellem közé, és mikor már a feje befúródott: "Ja ez egy nyúúúl!!!!" (Ok elmesélve nem olyan vicces, mint élőben!) Szóval jól elvagyunk most a nyúllal, és tetszik a rövidke 23 éves láncomon...azt hiszem örök darab lesz!

6 megjegyzés:

  1. Aranyos történet... és csak az számít, amit Neked jelent :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki szerintem.
    Tök más, de én csak ámulok, hogy milyen fitt vagy. A futáshoz egyre nagyobb kedvet kapok tőled. Már csak a tavaszt várom és indulok.
    Milyen volt a zóna a testébresztőn? Te mosolyogsz a képen ugye? Mi mindenre van energiád ... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A futáshoz szerintem már jó idő van. Ha nem futsz, akkor az csak ifogás. Irgum -burgum!!!!! :))))))
      Hol láttad a képet? Én nem találom! Igen voltam tegnap, mindjárt írok is róla!!!!! OK?

      Törlés
    2. :) tudom, tudom ... de ígérem, jövő héten elkezdem. Mert aztán nyakamon a nyár! :)
      A képet az FB-n láttam a tornavideo.hu oldalon. Annyira helyesek vagytok rajta. Komolyan inspirálsz, és nem csak a mozgásra. Úgy szeretek ide jönni!!!!!!

      Törlés
  3. Kedves történet! :)
    Legközelebb szólj, ha nagy ékszerkommandóban vagy, az egyik barátnőm családjában mindenki ötvös, ill. a nagykerbe is be tud juttatni... ;)

    VálaszTörlés