szerda, április 10

Állatos naci


Kaptam a Takkotól szülinapomra egy 20%-os kupont, amit fel kellett használnom. Így múlt héten csütörtökön el is mentem, és vettem két nacit és egy szoknyát. Nagyon sok ruci tetszett, de végül próbáltam logikusan és ésszerűen válogatni. Ennek következtében két harisnyár vissza ia tettem a polcra, amit nem kellett volna! :( De majd legközelebb! :)
Aki nem szereti az állatmintás cuccokat, az most biztos fanyalog, de nekem nagyon megtetszett ez a naci! Én sem vagyok az az őrült ocelot fun, de ennek a nacinak a mintája viszonylag szolídnak mondható, és a színe olyan, hogy barnával és fehérrel is el tudtam képzelni, így rábeszéltem magam! A legjobb az volt, hogy két méretet vittem be a próbafülkébe és a kisebbet kellett megvennem! Jipííí! Már csak azt nem értem, hogy kilókban miért stagnálok? Elértem a -6 kilót és onnan nem mozdul. De erről írok majd egy külön posztot! :)))
Most térjünk vissza a szettemhez! Ezt a felsőmet mindig olyan félve veszem fel, mert meggyőződésem, hogy hatalmas vagyok benne. Szerintetek?

XOXO

   

 

10 megjegyzés:

  1. szerintem nagyon jó kis naci,helyes döntés volt megvenni ;)

    VálaszTörlés
  2. Nem vagy benne nagy, tök jó a felső és a naci is szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így soha nem lesznek a cuccaim kiselejtezve, ha mindig mindere azt mondjátok, hogy jó! :D

      Törlés
  3. Egyáltalán nem vagy benne hatalmas, sőt! Szerintem nagyon jól áll.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is csinos. Nekem van egy hasonló felsőm, de amikor lefogytam, a főnöknőm szólt, hogy ne vegyem fel, már nem kell nagy méreteket hordanom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen...én is így érzem magam benne. Ha ezt a felsőt felveszem az a csaj vagyok, akinek van mit takargatnia...és ok, hogy még van mit, de ennyire? :)

      Törlés
  5. jó, van ennél előnyösebb felsőd is! ;)
    a nacit nem véleményezem, én az antiállatmintás vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. láttad már a mától érvényes tchibo katalógust?! nem szokott így lenni, de a fél ruhakupacba beleszerettem (farmer kabi, lepke ujjú felső, kék cipőcske, tunikaruci, chino naci és ezek csak a főbb tetszp elemek, jujj)! :D

      Törlés
    2. Jajj ne is mondd! Már múlt héten láttam...és nagyon sok minden tetszik. Pl. a kendők a sötétkék alapon piros mintás tunika, a farmer chino nadrág, a farmer rövidnaci és a farmer mellény!!! ÁÁÁÁ.... ehhez már a lottón kéne nyernem legalább.És ami a legrosszabb: ma jön a barátnőm hozzá, megyünk turiba, és próbálom rávenni, hogy utána menjünk kávézni a thoboba! A chino naci csábít a legjobban! :( Hogy tudnék nem venni egyet! Várom a módszereket! :))))

      Törlés
    3. nem csíbó elkerülő technika jutott eszembe, de mondjuk sztem az hasznos, ha kitűzöd, h legyen 2-3 ilyen bő felsőd, ami takargatós és a többitől meg kell szabadulni! hiszen van helyette sokkal csinibb darabod, vagy mert úgyis turizol még jóféléket, amik előnyösebbek. ez már szerintem elég meggyőző érv! ;)

      jajj, nem akartam ma árkádozni (bár hétvégén glamour kuponos akció és tervezek venni egy éktalpú tamaris cipőt, amit előtte nem ártana felpróbálni, ne ott az óriás nőtömegben kelljen azon agyalnom, egyáltalán kényelmes-e és hordanám-e lelkesen), szóval lehet, h ma mégis be kell mennem... :) én a farmer kabit tettem első helyre, régóta szeretnék, de sehol se láttam szimpi modellt, hátha ez az lesz. (bár persze színes farmrkabijaim vannak, szuper turis darabok, de nem a klasszikus szabásúak.)

      Törlés