kedd, április 23

Ami a testemnek jár


Mindenek előtt elnézést, hogy eltűntem napokra, de higgyétek el van mentségem. Tulajdonképpen vasárnap és hétfőn megadtam azt, ami a testemnek járt. :)
Minden úgy kezdődött, hogy vasárnap életemben először lefutottam a Vivicittát. Kicsit eltaktikáztam, kicsit kipurcantam és összeomlottam, de végül is megcsináltam. Mintegy 3000 futóból 632. helyen értem célba, ami azt hiszem nem is olyan rossz ahhoz képest, hogy csak január óta foglalkozom komolyabban a sportolással. Tanultam ebből a napból sok mindent. Például, hogy a következő futónapig kell tűző napon edzenem (jajj nagyon meleg volt), hogy azt is bírjam, és hogy még vannak határaim, és hogy van hova fejlődnöm. Itt jegyezném meg, hogy voltak akik vasárnap 21 km-t futottak. Most tudom csak igazán értékelni őket, és nagyon mélyen meghajlok előttük.
A lábaimon kb. 10-15 vízhólyagot tudok összeszámolni...azt hiszem 6 év után ki kell cserélnem a futócipőmet, mert eddig szolgált, most már inkább árt, mint használ. Persze nem tudom hogy fogom lenyelni azt a békát, hogy több tízezret sportcipőre költök, ahelyett, hogy csini rucikra költeném, de azt hiszem menni fog...valahogy! :)
Kaptok egy képet, ahol még reményekkel teli bemelegítünk a futásra.


Tegnap – miután aludtam egyet a futásra, és úgy döntöttem, hogy azért nem volt katasztrófa – beváltottam a karácsonyi ajándékomat, és elmentem a Mandala Day spa-ba egy 90 perces kényeztető masszázsnak. Nagyon szuper volt. A kislábujjamtól a fejem búbjáig átmaszíroztak, és kényeztettek. Utána szaunáztam egyet, és ma úgy éreztem, hogy új erőre kaptam. Tornáztam is egyet ma délután, mert a testem továbbra is nagyon szeretem. Szeressétek ti is! Bármilyen is! :))))


XOXO

 

5 megjegyzés:

  1. :) Gratulálok! Nagyon szép teljesítmény a 632. hely, ennyi indulóból!

    VálaszTörlés
  2. gratulálok, szép eredmény!

    VálaszTörlés
  3. GRATULÁLOK!
    És aggódtam is kicsit érted, nehogy valami bajod legyen. De szerencsére csak a megérdemelt pihenésedet töltötted!
    Szuperek voltatok a tesóddal együtt! Girlpower- hihihi!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. a gratulálok kifejezés nem kellően leíró, h mennyire nagyra tartalak én most a kitartásodért és az eredményedért is, szerintem barmi jó ez a hatszázikszedik hely! :)
    amúgy a csini új cipőben szerintem sokkal jobb lesz majd az elején nekiállni a futásnak, mert biztos szép is lesz és roppant kényelmes is, majd mutasd meg nekünk! ;)

    a masszázsért és szaunázásért pedig csak azért nem irigykedek, mert múlt szerda-vas. siófokon velnesszeltem és utóbbiból (nah meg sok napozásból, kis úszásból, jacuzzizásból, pezsgőfürdőzésből) nekem is jutott rendesen. :)

    VálaszTörlés
  5. Mindenképpen dicséretes az eredményed,de még inkább,hogy megcsináltad!
    Légy nagyon büszke magadra! Ha ez számít én az vagyok! :)

    VálaszTörlés