hétfő, április 29

Kis tigris

Bocsi, hogy kis időre megint eltűntem, de higgyétek meg sem álltam hétvégén. De komolyan! :) Szombaton a Nyüzsivásáron voltam, vasárnap vendégeim voltak. Közben ráadásul férjem is más utakon más programon volt. Vasárnap délután maradtunk először kettesben, akkor nevettünk is, mikor átölelt, hogy lassan kevesebbet vagyunk együtt, mint kapcsolatunk elején. 
Na de beszéljünk a szettemről is! A pólót nem olyan rég turiztam, és nagyon szeretem. A nyakát én vágtam ilyen lezserre, mert nekem ez jobban illik a fazonhoz. Magán a pólón van egy hatalmas tigris fej, kisebb tigrisek és strasszok is. Komolyan mondom, hogy szerintem még egy éve sem vettem volna fel ilyet, de most meg tök odavagyok érte! :))) Hát hiába, folyamatosan változunk, nem?
És a végére kaptok képet. De most nem rólam, hanem Biusról. Ugyanis ha valaki nagyon szereti a meleget rajtam kívül, az ő. Imádja tölteni a napelemeit! :))) Itt épp az erkélyajtóban sziesztázik! :)




XOXO

 

6 megjegyzés:

  1. nagyon tini csajnak tűnsz ezeken a képeken, tetszik! :)
    Bius pedig nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tigrises és tetszik??? Jeeeee!!!!!
      Bius HIPER CUKI! Sajnos ezt tudja megáról, így el is van kényeztetve rendesen....

      Törlés
  2. Nagyon csini az egész , a táskád is szívesen megnéztem volna közelebbről!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÓÓÓÓ!!! Jó szemed van! A táska régi, és története van...és mesélek róla, ígérem! :)))

      Törlés
  3. Jó ez a szett! Biusnak jól áll a nyári frizkó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre valaki csatlakozik ebbe a kis táborba: "Bius nyári frizkója jó!" Ugyanis nálunk családi szakadás van Bius frizkója terén. Csak anyunak és nekem tetszik ez a rövid. Mindenki más hosszú párti! De már hárman vagyunk! :D

      Törlés