péntek, április 12

Tavasz van!


Hogy tudok én mindig örülni a tavasznak! De komolyan. És most aztán sokat kellett várni rá nem igaz? De végre lehet kiscipőben és nejlonharisnyában flangálni. Ami szerintem olyan jó! Mert sokkal kreatívabban tudok nőcisen öltözni. És imádom a színeket, még akkor is, ha terepszínű rucin csak egy csepp piros van! :) 
Visszatérnék a harisnyára. Rábeszéltek a Calzedoniában egy alakformáló harisnyára. Jajj de megbántam. Mert lehet, hogy egy hangyányit jobb alakom van benne, de olyan rettentő kényelmetlen, és szoros, hogy soha többé nem veszek ilyet. A sima csípő szabásúnál maradok! Az nagyon-nagyon kényelmes! Minek is változtattam???? Hát igen...járt utat a járatlanért....

XOXO

 


6 megjegyzés:

  1. Adj annak a harisnyának még egy esélyt! Azért, mert elsőre olyan érzés felvenni, mintha kb. egy középkori páncélt kéne magadra erőltetned - ráadásul eggyel kisebb méretet. De másodszorra már nekem egyáltalán nem volt szoros és kényelmetlen sem. Sőt én azóta alakformáló leggings-re is beruháztam (nagyon borsos az ára). ÉS komolyan nagyon megéri, mert amikor megláttam a képet, azt mondtam, fúúúúúúúúúúúúúúú de vékony a derekad. Igazán nagyon pompás homokóra alkatod van, pompásan áll rajtad a szuper Tchibos ruci! És ez főleg nem a harisnya érdeme, hanem a mármár aszkéta/atléta életmódodé! :) (Amit éppen egy futásból hazatérve ezerszeresen is nagyon becsülök benned!) És kell az ember lányának egy kis motiváló "optikai tunning" :) Szóval, hátha jó barátok lesztek a Calzendonia alkaformáló harisnyával! (Én már nagyon megkedveltem!!!!)

    :) :) :)

    VálaszTörlés
  2. igen, ez a ruha remek! és a nyakláncod is szívlelem.
    alakformáló harisnyához rövid távon volt szerencsém, mert 4-5 éve kaptam (örököltem egyet egy barátnőmtől), de rövid időn belül kihíztam, szóval hosszútávú tapasztalatokat nem szereztem vele. :)

    de most cinnamon elültette az alakformáló leggingssel a bogarat a fülemben... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én próbáltam már ilyen leggingset és őszinte leszek, kicsit teliszart búvárruha feelingje volt! :))))) Vagy csak marha kritikus vagyok magammal? :))) Lehet, hogy most pár kiló minusszal neki is kellene még egy esélyt adnom?

      Törlés
  3. elsőre a az alakformáló vagy talán push up leggingset sem a legkönnyebb felhúzni! De én szeretem... De azért nekem is van tőle töltött hurka parám... Mondjuk csakis fenék alá érő felsőrészekkel, tunikákkal hordom ha utcára lépek benn. Kár, hogy nincs ilyen felsőmből túl sok! Azt hiszem el kell mennem Anna kedvenc turijába hamarosan! Nekem a turiknak kell mindig újabb esélyeket adnom sajnos. :)

    VálaszTörlés