hétfő, szeptember 9

Dolgozó lány

Kép: innen
Itt vagyok, megvagyok, csak nagyon sokat dolgozom. És mivel nem vagyok vámpírlány (sajnos) így elfáradok, és néha alszom is! :)
Elindítottuk a Postbook testvérkéjét, ami kicsit nagyobb a tesójánál, és többet is tud. Sulinapló lett a neve, és sok helyen sok jót írtunk/írtak róla. Ha a facbookon lájkoljátok az oldalt, ezeket a cikkeket mind meg is találjátok! Ki is fogytunk a tokokból rendesen, így most délutánonként sokat fogok szabni, varrni! :) (Persze ruhaszűkítéssel egybekötve...mert pl. ma is olyan nadrág van rajtam, amit egy hónapja vettem, és a dereka már nagy... )
Na de minden ilyen mellékes dolgot, mint sok munka és vámpírság félretéve (egyszer azért erről hosszabban fogok ám írni): szerdától vasárnapig vendégposztoló leszek! Mácsár Andi barátnőm elutazik a bécsi Fashion Week-re ( MQ Vienna Fashion Week), és addig a facebook oldalán az én posztjaim lesznek kitéve. Így ebben az időszakban Mácsár Andi ékszerek tömkelege lesz rajtam, és lesz bemutatva bővebben, de nem a készítő, hanem a viselő szemszögéből.
Persze lesz egy közös játékunk is, ami szerintem egy nagyon cuki párosítása lesz Andi cuccainak, és az Postbookoknak. De ez még titok!
Amúgy mindezt akkor találtuk ki, mikor mentem segíteni Andinak a vásárra készülni. Szerintem rém lassú voltam, de egy két ékszer készítésénél besegítettem, és nagyon élveztem. Így láttam az új ékszereket is, amik nagyon tetszenek. Nagyon cikik, nagyon téliesek (kötöttek és szőrösek) nagyon Andisak...és nagyon kellenek! :D

Szóval Szerdától duplikálom magam, de holnap még sima bejegyzéssel jövök! OK?


XOXO

1 megjegyzés: