szerda, szeptember 18

Új a csizmám


Mit csinál a szőke nő, ha még nincsenek elől a hideg napokra való ruhái? Naná, hogy újakat vesz! :D Fáztam, ezért vettem egy új csizmát magamnak. Szombatra halasztottam a gardrób téliesítését, de addig is kellett valami meleg a lábamra. Ugye? Ismertek, minden cipő/ruha/ékszervásárlást meg tudok magyarázni! Egy szónak is száz a vége. A Deák tér közelében van egy cipőbolt, ahol nagyon olcsón árulnak nagyon klassz cipőket! Érdemes benézni, mert szinte szétkapkodják a boltot, és most csodás csizmákat lehet kapni ott! Én egy fekete lovaglócsizmát is kinéztem, de azzal várok még egy kicsit!
Még mesélnék a sálamról. Velencében vettük férjemmel, azon a gyönyörű napon, mikor megkérte a kezem. Nagyon szeretem! :)


XOXO 
 

15 megjegyzés:

 1. ú, de nagyon-nagyon-nagyon csinos vagy!!!

  VálaszTörlés
 2. Szia! Végre!! Már rád találtam valamikor... de eltűntél, ill. "elvesztettelek". Ez egy kicsit furán hangzik, főleg leírva... na mind1. :)
  A lényeg, hogy újra megtaláltam a blogodat és most már igyekszem maradni is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen érthető volt, amit írtál! Most már tessék nem el tűnni! OK?

   Törlés
 3. Hanyadik lábbelid is ez?:D Emlékszel múltkor összeszámoltam,hány különböző cipőd,csizmád látott napvilágot a blogodon:) Szerencsére,már elfelejtettem a számot,pont úgy mint a táskáid számát :)))

  Imádlak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihihihi.... sokadik! Nagyon sokadik! :D

   Törlés
 4. Segíts már, hol van pontosan ez a cipőbolt? Hazafelé lehet beugranék, az ember tegnap fúrt fel egy (cipős)polcot, kénytelen leszek megtölteni tartalommal :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Húúú megpróbálom értelmesen elmondani.
   A deák térről elindulsz a meki irányába. Mész tovább. Lesz egy Y elágazás. ott jobbra mész, de csak pár lépést, mert már ott is van a bolt. Valami missi vagy chic vagy ilyesmi a neve... (ha ott jársz jegyezd már meg a nevét, mert tök elfelejetettem!) :)

   Törlés
  2. Na várj, "a Deák térről elindulsz", az azt jelenti, hogy a templomtól, ugye? (Csak mert nekem a Király u - körút sarok is Deák tér :D) És azt a Mekit mondod, ami mellett a Cserpes van...?

   Sajnos azt elfelejtettem előre jelezni, hogy tartom az egységnyi idő alatt történő eltévedés világrekordját... :D

   Törlés
  3. :))))
   Ahhoz képet mindent elsőre értettél. Igen, templomtól indulva, és igen, az a meki! Ez kb. a Cserpestől a 2. üzlet...vagy 3... vagy 4.....
   Fel fogod ismerni...sok cipő és sok vevő! :D

   Törlés
  4. Köszi, majd beszámolok ;)

   Törlés
  5. Meg én :)
   De konkrétan abban a boltban sajnos nem találtam magamnak semmit (vagy szín nem volt, vagy méret... 40-es lábbal nehéz az élet :) ), de aztán kóvályogtam még egy kicsit a környéken, és találtam egy ugyanolyan üzletet a Ferenciek tere felőli részen. NA, és itt vettem magamnak 2800-ért egy kis lapos talpú fűzős cipőt (olyasmi, mint a te virágosod, csak egyszínű fekete.)

   Majd próbálok valami kevésbé forgalmas időpontban is beszabadulni, sajnos engem agyonfrusztrál a tömeg, a péntek délutáni időpont nem tűnt megfelelő választásnak :)

   Szóval köszi a tippet.
   Ja, és Cin Cin Amica a bolt neve :D

   Törlés
  6. Tényleg ez a neve!!!! Na ezt most meg kell jegyeznem! :D
   Amúgy a tömeg engem is nagyon zavart, de én meg a gyorsvásárló vagyok...kb. 15 perc volt a csizma megvétele.
   A 40-es láb nem semmi! Unokahúgimnak is akkora van! :D

   Törlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés