péntek, december 13

Próbafotó

Fotózásokon én vagyok a próbababa. Ilyenkor Szabi, a fotós engem állít be, hogy a fények erősségét állását beállítsa.
Pontosan egy évvel ezelőtt készült az a bizonyos fotó, aminek alapján döntöttem: valamit kezdeni kell az életemmel, a súlyommal a kinézetemmel.
Most ilyen képek készültek:És csak nektek, csak most és itt megmutatom az elrettentő képet. Talán azért, mert lassan itt az év vége és mindenki, aki kicsit elégedetlen magával merítsen erőt ebből. Lehet fogyni, lehet szépülni, lehet újjá születni közel a 40-hez is! :D (Itt jegyezném megm hogy a fennti képeken DIREKT semmit nem retusáltam!)


Pfff borzalom!!!! Gyorsan nézzétek meg újra a mostaniakat! :D OK?XOXO

 

4 megjegyzés:

 1. Fantasztikus a változás! Nagyon csinos vagy, és még mindig nem akarom elhinni, hogy 40-hez közel vagy. Pedig tudom. De nem, nem lehet:) Annyira fiatal vagy és tele lendülettel, hogy sokaknak lehetsz példa:)

  VálaszTörlés
 2. megtörtént! :D
  az utolsó képek a kedvenceim, olyan cuki vagy rajtuk.

  VálaszTörlés
 3. Hm... nekem is volt ilyen elrettentő képem magamról, aztán egy hirtelen jött ötlettel motiváló képet csináltam belőle: mellévágtam az "utána" fotókat... vagyis most van egy olyan képem, amin 26 évesen és 93 kilósan vagyok, és van mellette 30 éves 75 kilós kép. Elég jó emlékeztető, hogy milyen nem akarok lenni soha többet.
  Az új képeken rendesen sugárzol!

  VálaszTörlés