hétfő, december 30

Téliszünetes bakancslista 5/1.


 Az úgy volt, hogy a karácsonyi őrület (ami nálunk két karácsony és egy temetés volt) után szerettem volna, ha ezek a pihisebb napok maximálisan kihasználódnak. Ezért méf karácsony előtt egyszer napközben írtam egy e-mailt a férjemnek, ami kb. így szólt.

"Szia!
Azt találtam ki, hogy készítsünk egy bakancslistát, hogy két ünnep közt miket akarunk csinálni. :)
Íme az enyém:
- egész nap pizsiben lenni
- valahol állatokat etetni
- fotóautomatával képet készíteni
- korcsolyázni
Szeretlek: kD"

Jött a válasz: 
"Elmenni valahová melegvizes fürdőbe....
én is szeretlek kis vacak!"

Itt jegyezném meg, hogy a kis vacakon majdnem sírva fakadtam...ok, karácsonyn előtt volt és fáradt voltam! :)))) Na de akkor is!

Szóval a karácsonyi őrület és 600 km-es turnénk után egy egész napot pizsiben töltöttünk. Olvasgattunk és játszottunk az ágyban, filmeket néztünk, TV előtt ebédeltünk, filmet néztünk, aludtunk , játszottunk, rejtvényt fejtettünk.... és egyszer csak este lett. Lefürödtünk, vettünk fel újabb pizsit és aludni mentünk. 

Tanulság: NAGYON JÓ VOLT! Még akkor is, ha nem ilyen szuper pizsiben voltam, mint a képen, egy hajszálnyit kevésbé volt menő, de jó volt. Ajánlom mindenkinek. A szabály egyszerű: egész nap pizsiben kell lenni, és semmit nem lehet csinálni: csak olyat, ami élvezeti értékű (na ok...a pizsi néha lekerülhet! ).

XOXO

 

1 megjegyzés:

  1. Nem csoda, hogy meghatódtál a kis vacakon - ezek a spontán becenevek a legjobbak a világon. Én "bukta" szeretek lenni legjobban, esetleg "Nyuszikolbász" :D

    VálaszTörlés