kedd, június 17

Bevonzani a jót!

Kezdek nagyon kijönni a gödörből. Ennek egyik jele, hogy lazábban veszem a dolgokat, jó dolgokat csinálok és még a szerencse is velem van.
Történt ugyanis, hogy hétvégén kimentünk a könyvhétre. Tudjátok ez az a hely, ahol a férjem válik shoppingmániássá. Azaz rohangál a pultok közt, beleolvas, másik pult, vissza.... Én néha már nagyon unom...mert bár igen, én is magyar tanár vagyok végzettség szerint, és igen, én is szeretek olvasni és a könyvek illatát... azért ezek mégsem ruhák! :D
Így aztán szórakoztatom magam, és fotózom a lelkes férjet, kiszúrom Lovasit (én aki soha senkit nem ismer fel!) és meghallom, hogy ha 10000 Ft vásárolunk, adjuk le a blokkokat, mert lehet vele nyerni egy tangóesttel egybekötött 3 fogásos vacsit! Szóltam is férjenek, hogy akkor menjünk, adjuk le. Ja persze blokkunk volt elég!
Nagyon figyelmesek voltunk, mert azt persze nem tudtuk, hogy ez a nyeremény aznap estére szól. Így férjem 4-kor elment egy megbeszélésre, én otthon fetrengtem a kanapén és épp futásra akartam adni a fejem, amikor megszólalt a telefon, hogy akkor nyertünk. Ez háromnegyed hétkor volt. Férj a város másik felén. A kedves hölgynek (olyan szimpatikus 60-as) mondtam is, hogy hűű, meg hááá. Mire ő: Annamária! Fiatalok, szedjék össze magukat! Szervezzék meg!
Így történt, hogy 5 perc alatt összekészültem, leintettem a szomszédot, hogy vigyen ki a kisföldalattihoz és átvettem a jegyeket fél nyolckor. Nyolckor már a Columbus hajón voltunk, és vártuk a csodát.




A hajóról a kilátás csodálatos volt. Mi meg ültünk férjemmel megszeppenve. A vacsora alatt a zenét a Zango Harmony zenekar szolgáltatta. Bár 4 évig salsáztam, azért a tangó nekem néha kicsit "sok" kategória. De voltak nagyon jó számok. Megállapítottam, hogy a gyorsabb vidámabb tangót szeretem. (persze elmondták mi a neve, de nem jegyeztem meg, bocs!) A kaja nagyon ízlett. Képzeljétek volt vega menü! Ezen nagyon meglepődtem, hogy gondoltak erre. Sajnos Magyarországon ez még nem megszokott! Ettem finom zöldségkrémlevest, rakott padlizsánt és forró brownie-t vaníliafagyival.




Na de a java csak most jött. Az est fénypontja Gianpiero Galdi és marina Filali táncosok fellépése volt! WOW!!! De komolyan! Én imádok mindenféle táncot és imádok táncolni. Ha tévében táncverseny van, nem kapcsolok el, kicsit mindig nézegetem. Ellenben a férjem (aki egyébként tök tehetséges lenne táncban) nem vonzódik a tánchoz. Ehhez képes neki is a tánc tetszett a legjobban. :D Megdöbbentően profik voltak. Maria mint egy kígyó mozgott Gianpiero keze közt, aki pedig annyira férfiasan táncolt. Nem buzisan, nem macsósan, férfiasan. Mivel szavakkal nem tudom kifejezni, milyen volt, keretem egy videót, ahol ők táncoltak. Hát érdemes megnézni!



Attól eltekintve, hogy soha nem jutna eszembe ilyen programra jegyet venni és elmenni, rettentő jó esténk volt. És örülök, hogy szerencsések voltunk, és hogy a hölgy rámripakodott! :)
És sok rossz után tényleg jó dolgok jönnek! Csak hinni kell benne! :D


XOXO
 

2 megjegyzés: