hétfő, július 14

Kösz jól vagyok!!!

Nos itt vagyok! :) Sikerült a munkáimat úgy rendezni, hogy két hét szabit is ki tudtam venni. Ennek örömére teljesen OFF állapotba kerültem. Hiányoztam? :))))


Idén azt találtuk ki, hogy a konkrét nyaralásunk belföldön és aktívan fog telni. Ennek az lett az eredménye, hogy körbebringáztuk a Balatont. Akik figyelték a Facebook oldalt, ott nyomon követhettétek. nagyon jó volt, nagyon élveztem. Talán nem is ragoznám, de ha van igény szívesen megírom a részletes beszámolót a szállásokról, az utakról, az élményről. De csak ha kéritek. OK?

Amint hazaértünk Balcsiról mentem is Rékatornára. Mert hát én minden nap 40 km-eket tekertem, hú de jó kondiban vagyok.... aha.... Azt hittem meghalok, ömlött a víz rólam és másnap alig tudtam menni. Nem baj, holnap megyek megint!


Mennem kell, mert nővérem behúzott a csőbe...no én meg hagytam magam. Az úgy volt, hogy már tavaly is voltunk az l love Balaton szervezésébn a balatonfüredi éjszakai futáson. Idén kitaláltam, hogy dupla távot futok, mert kellenek a kihívások. No ezt azt jelenti, hogy szombaton 14 km-t kell futnom. NO DE itt nincs vége a sztorinak. Nővérem felhívott, hogy ha jelentkezem a WIZZ AIR félmaratonra, akkor az a szombati táv féláron van. Én meg nem tudom, de azt vettem észre, hogy ülök a gép előtt és regisztrálom magam a félmaratonra.... Aztán persze pánikrohamot kaptam...mert jajj az nagyon sok...és én nem fogom bírni...és majd behoz a busz...és majd feladom... utána meg összeszedtem magam, és rájöttem. Kellenek a kihívások, kell az élmény, mert ha úgyis érek be, hogy én vagyok az utolsó....akkor is megcsinálom, és elmondhatom, hogy félmaratont futottam. ÉN! És akkor ezt már senki nem fogja elvenni tőlem. És legalább motiválva vagyok! (És nem mellesleg jó nagy hülye, mi?)

Na így történt, hogy minap is, ahelyett, hogy befejeztem volna ezt:

kád körüli sziloplaszt cseréje....
Én ezt csináltam:


De nem érdekelt! Férjem nem volt otthon...mikor meg már otthon volt, kézségesen óvatosan fürdött, és segített befejezni.
És rájöttem, hogy a legnehezebb dolog az a leszaromtablettát bevenni. pedig néha nagyon jó. És olyankor felveszem a nyúl(helyett futó) cipőt, és megyek, és megdöntöm a határaimat, és otthon sokkal szebbnek, soványabbnak, jobbnak látom magam!
Ha meg épp nem futok, élvezem ezt:


és röhögök ezen:


De most komolyan: micsoda balett pózban alszik Bius???? (vinnyogtam)
Ja Bius jól van! És mindenkit puszil!

Én így állok most, és jövök holnaptól rendszeresen, ígérem!
És nem felejtettem el a beígért játékot sem. És ha kértek Balcsi bringakör beszámolót szóljatok!
És meséljetek, ki hogy van! :D

XOXO

5 megjegyzés:

  1. <3 leszaromtabletta forevőr (bár néha nekem is alkalmazni kellene bizonyos esetekben :))
    Mondjuk a fb-on meglestem a Balcsikörbetekeréses beszámolót, de ha mesélnél róla bővebben, azt is szívesen olvasom. ;)

    VálaszTörlés
  2. Balcsit, Balcsit, Balcsit! Akkor legalább majd úgy érzem, mintha én is ott lennék! Gondolatban nyaralok majd a Balaton partján! :)

    VálaszTörlés
  3. Kérek leszaromtablettát - nagyon elférne. Balcsi beszámoló mindenképpen kell, mert ugyan fb-n én is láttam, de mégiscsak más itt olvasni. És különben is, még 3 hét és én is Badacsonyban nézem a vizet!

    VálaszTörlés