szerda, augusztus 8

Elveszett cipellő

{top: turkáló | szoknya: turkáló | öv: c&a | szandál: totem}
 Reggel kicsit nyűgösen keltem. Minden porcikám sajgott, izomlázam volt és álmos voltam. Tegnap este Ákos koncerten voltam a Szigeten. Nem vagyok egy nagy Szigetrajongó, pont ezért hangoztattam mindig, hogy majd akkor megyek ki, ha Ákos lesz a Szigeten. Hát lett, így mennem kellett! A koncert nagyon jó volt! Kb. 20 évet fiatalodtam, tomboltam....na de a ma reggel. Ma már éreztem, hogy nem 16 vagyok, és nagyon lassan és nehezen indultak be a dolgok. Félig felöltözve rohangáltam reggel és vadul kutattam egy szandi után, mikor a kezembe akadt ez a darab. Kb. 5 éve vettem Rómában, és totál el is feledkeztem róla. De meglett. És most örülök neki! :)

6 megjegyzés:

  1. juhéé, akkor egy mulatságon voltunk! :) én neheztelek ákosra, h nem volt se az induljon a banzáj, se a dúdolni halkan. meg ha még filóznék biztos fel tudnék sorolni legalább 10 másik kedvencet. jah és az, h fél11-kor abbahagyta, az is genyóság volt.
    de amúgy élveztem volt, igaz 1-2 szám nem tetszett annyira átelektropopposítva, de jót buliztunk.
    nekem is izomlázam van, igaz a karomban. de reggel már segítettem kint dolgozó barátoknak is pakolni picit a backstage-ben. én egész héten kint vígadok, szóval még edzem az izmaim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az új rendelet szerint nem lehet tovább zenálni a szigeten nyitott színpadon....amúgy meg gondolj abba bele, hogy Ákos végigénekelt 2 órát....én is...és ma nincs hangom! :D Én is hiányoltam számokat...meg más ez a közönség, mint a 20 évvel ezelőtti....de mindent összevetve jó volt! :))))

      Törlés
  2. Jó színe van ennek a felsőnek!

    Szigeten még sose voltam, és Ákos miatt sem mennék ki. Az utóbbi két számát (valami idegenes meg ez a mostani) agyonjátsszák a rádiók, és már idegesít, hogy folyton ez van a fülemben. Bár egy Ákos rajongónak talán felesleges ezt megírni, de hova, ha nem ide? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én egyszerűen megoldom, ha nem tetszik valami a rádióban....ki- vagy átkapcsolom! Szerintem idegeskedés helyett te is tedd ezt! A zenei ízlés, olyan, mint minden más ízlés...mindenkinek más, és felesleges vitázni róla. :)

      Törlés
  3. Ákos: Én a mostaniakat annyira nem csípem, inkább a régebbi számait. (Egyébként tanítottam a kölkeit Ákosnak, hehehe, nagy csibész a fia, de a mini szerelmem volt:))
    Ami a reggeleket illeti: Anna, a fiam ma 6-kor kelt. Meg tegnap is. Én is érzem az időt elszállni a fejem felett, mert gimiben és egyetemen minden nap ilyenkor keltem. Most 8-ig nem bírtam magamhoz térni.

    VálaszTörlés
  4. Jó a top és a cipő színe!

    VálaszTörlés