szombat, augusztus 11

Játszatok velem!

Pontosabban segítsetek nekem! :) A képen látható fülbevalót és gyűrűt én készítettem. Egy szerencsés fogja megnyerni azok közül, akik segítségemre lesznek. Szeretem a blogomat, és lelkesen írom, töltöm a képeket, de szeretném tudni, mire vagytok még kíváncsiak. Mivel bővítsem a palettát, ha egyáltalán bővítsem. Volt akit az érdekelt, mit eszem vacsira, volt akit az, mi van a táskámban az adott nap. Már ötlet? :) Írjátok meg! És ha még lehet egy kérésem,reklámozzatok, hogy minél több olvasóm legyen,és minél több új ötletet kapjak! OK?
És köszönöm nektek! A segítséget, és az eddigieket is!
XOXO
AnA





5 megjegyzés:

  1. Szia Anna, Most először szólok hozzá, de egyébként rendszeresen olvasom a blogodat a Readeren keresztül. Én alapvetően a napi outfit miatt jövök, mert nagyon tetszik a stílusod, ezért én azt sem unnám, ha csak ilyen posztjaid lennének. Ha másról is írnál, lehetne pl. bejegyzés az általad követett blogokról, elsősorban öltözködés témában, de persze más is jöhet. Kendit pl. azóta követem, mióta egyszer hivatkoztál rá. :-) Csinálhatnál még streetstyle rovatot is, amiben lefotózol egy-egy utcán látott szerkót, ami valamiért tetszik, vagy épp, hogy nem, és utóbbi esetében leírhatnád, hogy mit változtatnál. Persze úgy, hogy az arcot kitakarod, mert nem a beazonosíthatóság a lényeg. Lehetne még olyan is, hogy megmutatod, egyes alkalmakra meghatározott keretből hogyan lehet felöltözni (céges buli, gyerek évnyitója, szülinap, családi összejövetel...), mert szuper kincseket látok a szekrényedben, amikről meg nem mondanám, hogy turiból vannak. Egyszóval valamit biztosan tudsz. :-)

    VálaszTörlés
  2. Én legkevésbé tán a ruhák miatt vagyok itt, annak ellenére, h ez egy outfit témakörű blog. Szeretem a szövegelési stílusod, a dolgokhoz való hozzáállásod.
    Örülök, ha emellett bármi másról olvashatok, kifejezetten a személyesebb jellegű, kajálós, lelkesítős, szépségápolási kencés, illetve saját praktika megosztó bejegyzéseket szívlelem. És jók ezek a nyereményjátékok is, ez ügyben hamarost írok is neked! ;)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos most vettem észre, hogy nem írtam, meddig tart a játék, de akkor most hivatalosan lezárom! :D
    A nyertes: Zitus!

    VálaszTörlés
  4. Mivel a nyertes nem jelentkezett a nyereményért, újra sorsolok:
    A nyertes: christaylor

    VálaszTörlés