kedd, augusztus 21

Őszre várva

Kép: innen
Augusztus 20-a után nem bírok magammal és már minden idegszálammal az őszre gondolok. Hiába dacol a természet, és júliusi kánikulát produkál, és tulajdonképpen a levelek is a szárazságtól hullanak csak, az üzletekben megérkezett az őszi kollekció, és én már agyban azon vagyok, mit mivel fogok felvenni. :) Gondoltam megfertőzlek titeket és hozok nektek pár őszi szettet. Teszem ezt azért is, mert ma is megyek turiba (unokahúgival) és gondoltam kicsit készülök, hogy mit is keressek. :) Már a legutóbbi turizásomkor is vettem őszi ruhát, amint olyan lesz az idő, mutatom. Tulajdonképpen attól őszi (számomra) hogy barnás árnyalatai vannak.
Két szempont szerint kerestem a képeket: szín és ötlet. Kicsit kifejtem, ok? Nagyon hatásos tud lenni, ha a természet színeit öltjük magunkra. Tehát ősszel a barna árnyalatait. Így olyan érzetet keltünk, hogy rendben vagyunk magunkkal és a külvilággal. És ha kifelé ezt sugározzuk, előbb utóbb belül is ezt érezzük! :D Ötlet alatt azt értem, hogy nyugodtan nyúljunk vissza a nyárba, hiszen olyan jó volt. Pár nyári ruhadarabot vegyünk fel ősszel is, így magunkal visszük a nyári napsütést.

1. Barna és korall (vagy piros)

Kép: innen
 Én két éve télen kattantam rá a piros és barna kombinációra, amit először egy kirakatban láttam meg, és annyira melegnek éreztem, hogy egyből kellett nekem. Ez a blúz meg fenomenális! :D
Idén nyáron a korall nagy divat volt. Biztos akad egy két felső, amit át tudunk csempészni őszre!

2. Barna és türkiz

Kép: innen
Örök kedvencem. Bár én sötétebb türkizzel szoktam felvenni a barnát, de ezt a cipőt mutatni kellett! 
És látjátok a pólót. Biztos mindenkinek van a szekrényében egy ilyen, vagy ehhez hasonló basic darab. Ősszel se rejtsétek el! :)

3. Barna és zöld

Kép: innen

Azt gondolom ez egy klasszikus őszi összeállítás. Barnát bármiféle zöld árnyalattal felvenni nem lehet hiba. Sőt!

4. Barna és szürke

Kép: innen
Ez az a színkombináció, amire kapásból nemet mondanék, de ezt a montázst látva meginogtam. Kifejezetten jó! Szürke póló még marad egy ideig a szekrénybe, mert valami ilyesmi szettet össze kell nekem is hoznom. Őszinte leszek, én eddig csak feketével vettem fel a szürkét ősszel vagy télen. Izgi kihívás lesz, de megycsinálom! :D

5. Barna és menta

Kép: innen
Ezeket a csini gatyákat én nem annyira bírom, de ha ilyen kabát is jár hozzá, akkor ok! :D

6. Barna és púder

Kép: innen
Ide montázsból nem találtam olyat, ami igazán tetszett volna, viszont ebbe a képbe beleszerettem. És ha ma látok a turiban valami nagyobb méretű barnás csíkos pólót, akkor hozom, mert ilyen szoknyát varrok belőle! :)

Na már ri is várjátok az őszt? Melyik szett tetszett a legjobban?




6 megjegyzés:

  1. én nyári lány vagyok és ilyenkor már fáj a szívem a melegért, a napsütésért, a napozásért, a pihenésért, a balatonért és még sorolhatnám. de az ősz még jó, míg süt a nap és nem kell bundabugyit húzni, valójában a tél az én mumusom.
    a 3-as szettre szavazok, hozzám az áll legközelebb.

    VálaszTörlés
  2. Kedvenc évszakom az ŐSZ!Hiába borúsabb az idő a szeptember nekem sokkal inkább jelenti az "új év" beköszöntét, mint a január 1.
    A barna-zöld összeállítás tetszik a legjobban.
    Nálam is tervbe van véve egy bejegyzés az őszi színkombinációkról, de
    megelőztél!:)

    http://bizsumania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Juj, ez most nagyon tetszett! Még sok ilyet és hurrá:)))

    VálaszTörlés
  4. Huhh, a 2 és 3 összeállításért oda vagyok. És nagyon klassz az oldal is ahonnan a képek vannak.

    VálaszTörlés
  5. Kedvet csináltál az őszhöz! Nekem mindig a sár, az eső, a hideg szél jut eszembe az őszről... annyira nem is várom, de a képeket elnézegetve én is magaménak tudnék egy egy darabot. Nekem is a barna-zöld kombináció tetszett legjobban, a barna púdert is el tudom képzelni.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók ezek a szettek, jó tippek pl. a barna viseléséhez, mert én kifejezettem utálom a barnát és szinte már minden barna cuccomtól megváltam. Világoskékkel nagyon szép, korábban sokszor hordtam így.

    http://vgrvblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés