csütörtök, augusztus 30

Pleasantville

{boleró: f&f | ruha: turkáló | karperec és táska: sk | papucs: firenzei piac}
 Ismeritek a filmet? Ha nem, nézzétek meg. A főnököm tegnap azt mondta a szettemre, hogy olyan, mintha ebből a filmből lépzem volna ki. Csak túl színes vagyok. :) Pont a napokban jutott eszembe a film, csak nem emlékeztem a címére. Így megtudtam a címét, és estére a férjem már le is töltötte, és néztük. De előtte még elkészítettük a csodálatos fotósorozatot, rendet tettem a spejzben, és még futni is mentem. :) Így annyira fáradt lettem estére, hogy a filmen elaludtam.... szóval megint nem tudom mi a vége. :) Olyan bosszantó, hogy vannak filmek, amikt mindig csak félig, vagy részletekben látok. A Dirty Dancing filmet 30 éves koromig csak részletekben láttam. Egyszer bedühödtem, letöltöttem, és elejétől végéig megnéztem. :) Ti jártatok már így filmmel? :)


3 megjegyzés:

  1. nagyon édi ez a szett, a lime zöld színt amúgy is imádom, hát még a kis virágos összeállítással! :) nekem is beugrott ez a film hangulatában, bár hozzátenném, h én (s/n)em emlékszem a sztorira. mondjuk velem ez sok "átlagos" film esetén van így, hiába láttam, nem ugrik be, percekig tudom bambulni, mire rájönnék, h olyan ismerős... :)
    a végén (haha, felén inkább) való elalvás pedig teljesen én vagyok, igaz a pasi folyton későn is teszi be a múvit, én pedig még moziban is képes vagyok elaludni (erre mindig azt mondom, h 5 éve, mióta nem kávézom, előtte sosem volt ilyen). a pasi viszont óriás filmguru, rengeteg filmet néz, meg ő az amúgy rossz memóriája ellenére erre a területre nagyon ki van élezve, minden filmre emlékszik meg persze a poénokra, fő szövegekre is, lassan 5 éve próbálkozik ezek bemondásával (mármint inkább azzal, h én kitaláljam, viszont ez sejthetően halott ügy).

    azért arra rettentő büszke vagyok, h tavasszal ott voltunk az éjfélkor kezdődő 3d-s star wars premieren (mert előtte árultunk a s. w. találkozón, bár lehet, h csak én hiszem azt, h különben nem mentünk volna el a vetítésre:)) és azon egyszer se aludtam be (pedig uncsis imax mozin már megtörtént). na jó, egyszer támadt a kóma, de intenzív popcorn-üdcsi fogyasztással gyorsan túljutottam rajta).

    VálaszTörlés
  2. Imént olv.st.m egy cikket, te jutottál eszembe közben.

    http://www.life.hu/legytrendi/20120829-iris-apfel-new-yorki-stilusikon-eredeti-es-divatos-egyeniseg.html

    Di.

    (bocs, nincs . betüm)

    VálaszTörlés
  3. Csinos:))) a táskáról kérnék infókat, fotókat! Szeretnék már készíteni én is, de még nem mertem belevágni.

    VálaszTörlés