kedd, augusztus 28

Púder naci

{felső: turkáló | farmer: terranova | papucs: kínai piac}
Nem is tudom, hogy ti láttátok-e már ezt a púder nacimat. Remélem már igen, és ti is annyira szeretitek, mint én. Mert én imádom! :) A tegnapi nem túl fényes napomat is jobbá tette, hogy rajtam volt. Meg az új felsőm, amit legutóbb turiztam. Kérdeztem unokahúgit, hogy jó a felső, vagy olyan "dagadt vagyok és takargatni akarom" típus. Szerinte csinos, és így képen nézve már nekem is nagyon tetszik. És reggel óriási turkálás után megtaláltam a legalább 4-5 éves papucsom (korát méltón kifejezi, hogy még a Fáy utcai kínai piacon vettem) amit szintén imádok. Pontosan 1000 Ft-ért vettem így ősz felé leárazáson és azóta is nagyon szeretem. Kényelmes és érdekes. Kell ennél több? Egy szó mint száz, tegnap mindennek ellenére jól éreztem magam a bőrömben.
És akkor egy kérdés: Meghatározza a hangulatotokat az, hogy aznap milyen ruha van rajtatok? Segíthet egy ruha átlendülni a nehézségen? Vagy ha reggel nem találjátok el jól a szetteteket, akkor egész nap nyűgösek vagytok?

4 megjegyzés:

  1. Jó naci :)
    A két haramiám maellett hamarosan púder szürke lenne. Esetleg bárnyhimlő pöttyös, vagy barack mancs-nyomos :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet új divatot fogsz teremteni. Mancs nyomos gatya! :)

      Törlés
  2. Holnap a kedvenc színembe, vagyis kékbe fogok öltözni, remélem jobb kedvre derít majd! Általában beválik.

    VálaszTörlés
  3. púdernaci megnevezésére emlékszem, ill. arra is, h fotón annyira nem púder (nekem). a feka felső jól áll, nagyon kedvelem az ilyen fazonúakat, nekem is van többféle.
    nagy ritkán hibázom el csak reggel a ruhaválasztást, de szerencsére 4-5 óra múlva lehetőségem van hazahussanni és váltani, ha rosszul érzem benne magam meg is cselekszem. de ez mondjuk nyáron 1x fordul elő, télen-több réteg esetén könnyebb "hibázni".

    VálaszTörlés