kedd, szeptember 17

Gyűrött szett


A bejegyzés címe Gyűrött szett lett, mert az inget délután nemes egyszerűséggel begyűrtem a táskámba, és nem tett jót neki. Amúgy is komoly bajaim vannak az inggel, azt hiszem nem volt egy jó vétel. Első körben levágom értelmes hosszúságúra...aztán meglátom. :)))

Na de hogy őszinte legyek a bejegyzésnek ezt a címet akartam adni: Pafff...vagy hogy +8 kiló zsír!
Tegnap ugyanis voltam újra dietetikusnál, és csináltak rólam egy komplex mérést. A testsúlyom már a normális felső részében mozog (jeee!!!), az izomzatom kiváló, de (mert mindig van de) sok a zsír rajtam és lassú az anyagcserém. Pffff!!! :(((( A zsírhoz azt írta, hogy 7,9 kg  azaz 8.... az 16 fél kilós zsír a boltban...az nagyon sok..... Ezekkel ostoroztam magam hazafelé, majd hazaérve elmondtam a férjemnek, aki rám nézett és ezt mondta: Na ne már! Itt megjegyezném, hogy szerintem ebből két kilónyi a mellem, és azt nem adom! :)))
Kicsit kiakadtam, de inkább előre néztem. Akkor fogyok 8 kilónyi zsírt! Az pont jó, mert akkor az álomsúlyomon leszek! És akkor már én is bele fogok férni tesóm zöld ballonkabátjába, és jól elcsaklizom tőle! Van motiváció!!! Hehehe...

Amúgy legnagyobb szomorúságomra az étkezési naplót még mindig kell írni (amúgy most sem írtam), és 5 hónap múlva újra megmérnek. Ja és az anyagcserém! Nem lehetne, hogy valaki felhív óránként, hogy igyak? :)))) A napi 1,5 liter folyadékot 3 literre kellene növelnem! :)))) Komoly feladatok állnak előttem úgy érzem.

Ha már komoly feladat, úgy döntöttem, hogy az aprólékos évszakváltás helyett szombaton csinálok egy nagy ruhaátpakolást. Előre rettegek, mert nagyon fárasztó lesz, és nem lehet a felénél abbahagyni! :)

És most jut eszembe! Kellene már egy őszi fejléc is! Ugye?

XOXO 
 

4 megjegyzés:

  1. Igen, oszinfejlec kell.

    A kendo vagy sal, honnan?

    Harom liter viz marha sok. Jajj!

    -8 kg-val bomba leszel, bar szeintem most is az vagy. Na jo, ezen a foton van egy kis hasad, de nekem meg oriasi van, szoval te jobban alllsz. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kendő valami aluljáróból van, de nem tudom pontosan honnan, mert kolléganő szerezte be nekem! :)

      Törlés
  2. okostelefonra van több "igyál vizet applikáció", tessék leszedni és aktiválni! ;)
    a plussz 8 kiló zsír durván hangzik, nem hiszem el, h annyi van rajtad. de hajráááá a továbbiakban is, eddig szuperül csináltad és biztos így lesz ezután is! ;)

    őszifejléc, fúúúúúúj, már ősz van, neeeeeee! bár ahogy kint tombol a szélvihar már szinte télnek érzem. undi!
    nem sok látszik ebből a farmeringből, de elsőre nem jön be. lehet, h a lenyesés majd segít rajta! ;) (most én is rákattantam a farmeringekre, minden boltban nézegetem, de egyelőre még nem vettem. peidg már láttam jót a springfieldben, de hülyén állt rajtam sajnos a 36-os), nah meg 10 ezret is csak egy űbertökéletes darabért adtam volna ki...

    VálaszTörlés
  3. Őszi fejléc jöhet szerintem is! Ahogy Téged ismerlek, tuti gyönyörű színei lesznek! :)

    szerintem a mobilos aplikáció jó ötlet lehet (drink water nekem is van, bár nálam nem működött motivációnak). Én nemes egyszerűséggal az íróasztalomon tároltam a 1.5 literes palackot. Így sokszor észrevettem és ha már észrevettem ittam is. Így napi egyet bent tuti kivégzek a munkahelyen és a reggeli meg esti otthoni vízfogyasztással együtt meg lesz az 3 liter tutira! Nekem ez bevált, így már csak hétvégén van a baj, amikor ez a módszer nem működik...

    VálaszTörlés