vasárnap, szeptember 15

Szombatom

Kép: innen

A tegnapi napom úgy telt el, mintha 3 órából állt volna csak. Egész nap mozgásban voltam, és tevékenykedtem, de persze közel sem csináltam annyi mindent, amennyit akartam. Persze leszűrtem a tapasztalatotokat, mint mindig:
– soha semmilyen körülmények között nem menjek Ikeába szombaton! Igaz, konkrét termékekért ugrottam meg (anyum megbízásából), de az emberek kerülgetése, az valami fárasztó volt. Férjem megjegyzése: "nem hiszem, hogy ennyi embernek szüksége van új bútorra!" Itt jegyezném meg, hogy le a kalappal az Ikea dolgozóival szemben, mert délután 4-kor még mind mosolygott, és segített, mind beszélt angolul, és a pénztárnál nagyon gyorsan végeztünk!
– jó dolog, ha kitakarítok hétközben, mert rengeteg időm szabadul fel, de ezt az időt nem szabad mosásra és főzésre pazarolni, mert akkor pont ott tartok, mintha takarítottam volna. :D És könyörgöm valaki magyarázza már meg, hogy ha csütörtökön kimosok mindent, hogy lehet, hogy szombatra 5 program mosnivaló jön össze??? (Ok, ágyat húztam, és a kanapé ágytakaróját is kimostam!)
– nem szabad sokat ennem.... Hát igen...szerintem tegnap több mint 160 Ch-t ettem, ami ugye egyfelől árt az egészségemnek, de ami rosszabb: FÁJ A HASAM! Sajnos nagyon fincsit főztem magamnak, amit nem bírtam abbahagyni... aztán jön a vergődés...

Ezek voltak a tegnapi nap eseményei. Hogy mit csináltam? Postbook tokokat varrtam, leszűkítettem a kék nacimat, főztem, mostam. Hogy mi nem fért a tegnapi napomba? Tervbe vettem, hogy elkezdem a téli-nyári ruhák cseréjét, és a tegnapi nap hangulatában illett is volna ehhez az eseményhez, de megsúgom ehhez még hozzá sem kezdtem. Egyfelől ez vagy egy teljes napi program, vagy 4 délután (cipők cseréje, ruhák cseréje, kabátok elővétele), másfelől én nem akarom elhinni, hogy már nem fognak kellene a szandik. És láss csodát: a tegnapi esős idő után ma hét ágra süt a nap!

Ti szoktátok cserélgetni a ruhákat cipőket? Hogy álltok ezzel a projekttel? :)



XOXO 
 

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Csináljak egy ütemtervet és csatlakoztok? :D

      Törlés
  2. Én már egy hete eltettem a nyári cuccokat és elővettem az őszi-téli garnitúrát, mert reggelenként még nagyon hideg van, amikor elmegyek otthonról, így inkább már zárt cipőben és melegebb ruhában vagyok egész nap.

    VálaszTörlés
  3. sehogy! hétvégén egy barátnőm esküvőjén voltunk szegeden. mostanra nem fáj a térde, (a sok magassarkús tánctól), ennek örömére rendbe tettem a fürdőszoba szekrényben a sminkszereimet. :)

    VálaszTörlés