szerda, szeptember 11

Kreatívan sportos


Amint régebbi olvasóim észreveszik, van egy új Converse cipőm. Meg tudom magyarázni. Az úgy volt, hogy a piros Conversem szétszakadt, és kuponom is volt. Szóval gondoltam most újítok, és sárgát veszek. (Ez a szín ráadásul régóta tetszik...és meg is érdemeltem...)
Persze utána rájöttem, hogy ez a sárga cipő lavinát indított el, mert természetesen egy sárga göncöm nem volt! :) Így ugyancsak kuponos megoldásokkal (Árkád-Pécs) vettem két pólót (New Yorker és Promod) és egy kötött pulcsit (HundM). Ezután a sárga kiegészítők gyűjtése lesz a következő lépés. Mácsár Andinál a sárga-fehér csíkos szett már meg van rendelve! Azt hiszem fülbevaló és gyűrű lesz, de még lehet, hogy tervezünk valami sportosabb láncot is! A csíkos szett hiányában most egy zöldessárga pöttyös fülbevalóval oldottam meg a tökéletes szettet. :D

Amint látjátok Andi ékszerei nem csak csini és nőcis ruhákhoz illenek, hanem akár sportcipővel is hordhatók. És így kreatívan lehetünk sportosak. :)

Az ékszer egyébként saját rendelésre készült, ráadásul az anyagot is vittem hozzá, mert nagyon tetszett. Igaz Andi kincses komódjában gyönyörű anyagok vannak (nekem oda nem is szabad benéznem, mert sírok a gyönyörűségtől...illetve onnantól nem hallok, nem látok mást!), de ha megtetszik valami anyag nektek, és szeretnétek belőle ékszert, bátran forduljatok Andihoz! :D

XOXO







7 megjegyzés:

  1. tetszetős az új sárga consod, nah meg persze a szett is! ;)
    (én 2 hete vettem egy boka cipős, élénk fű zöld consot, fiú modell, elől nincs is a gumiorr, ott is anyagból van, de 5 ezerért nem bírtam ott hagyni az office shoesban)

    VálaszTörlés
  2. Ismerős ez a "veszek valamit, amihez konkrétan semmi sem passzol" dolog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha!!! Na de ehhez nőnek kell születni, nem?

      Törlés
  3. Jól néz ki a sárga Converse! A fülbevaló szuper lesz!

    VálaszTörlés
  4. Ezen a képen már igazán látványos a fogyás, gratulálok hozzá :)
    Converse nekem is, régi kedvencem, annó volt egy piros. De, ma már sajnálom rá a pénzt. Igaz, ép a héten újítottam be egy tornacipőt a Promodból ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én anno a pirosat 7 ezerért szereztem. Most 20% kedvezménnyel vettem meg, így 12 ezer volt. De van egy fehér-rózsaszín nagyon magas szárúm, azt kb. 10 éve vettem, és semmi baja. Szóval lehet, hogy drága, de nagyon bírja! Ja és van olyanom is, amit tesóm gyerekei hordták, és megörököltem...még azok is egyben vannak.

      Törlés