csütörtök, szeptember 19

Őszi színek




Éles szeműek kiszúrhatták, hogy megint új cipő van rajtam. Már nem is írom, hogy meg tudom magyarázni, mert kezdem nagyon béna kifogásnak érezni ezt! Pedig elhiszitek, hogy belebotlottam ebbe a cipőbe és a lehetőségbe, hogy az enyém legyen? Elmesélem, jó?
Benne vagyok egy facebookos körben (flylady), ahol sok csajszi osztja meg az életét (háztartási problémák, pasik és minden) Nagyon jó kis zárt kör, ahonnan szerintem nagyon sok olvasóm van, és ahol eddig mindig tudtak segíteni nekem. Egyik tag feltette ezt a cipőt, hogy ő megvette, és egyszer volt rajta, de neki nagyon kényelmetlen. Mivel tudom, hogy a Deicmannos 36-os nekem pont jó, szóltam, hogy én vevő lennék rá. Addigra volt egy jelentkező rá, de képzeljétek neki nem lett jó!
Így én lettem a szerencsés, aki megszerezte. Mikor megjött a csomag, és kibontotta, majdnem kicsordult a könnyem. Annyira cuki és romantikus ez a cipő, és én pont olyan lelkizős állapotban voltam (és hülye shoppingmániás picsa is vagyok), szóval beleszerettem. Nagyon!
Juditnak itt köszönném meg még egyszer a lehetőséget, hogy ez a cipő az enyém lehet, és annyira sajnálom, hogy meg kellett válnia ettől a gyönyörűségtől. 
Azt már nem is említem, hogy a fotózáskor nálam maradt Mácsár Andi ékszer pont illik hozzá, mert úgy érzem, hogy nem lehetek ennyire szerencsés, hogy ilyen szépségek csak úgy az enyémek lesznek!


XOXO 
 
 



4 megjegyzés:

  1. Én is onnan vagyok ;) örülök az örömödnek, ez a kis cipő meg tényleg nagyon kis cuki :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!Én is mindig olvaslak,de eddig még csak "csendben"voltam itt.Nagyon sokat fogytál és igazán tetszenek a szettek,amiket napról napra figyelek.Én is rendszeresen "túrok"és kincsként kezelem a szerzeményeimet,sokszor nagyobb becsben vannak mint a drága nem turis darabok-bár abból kevesebb is van!!!
    Sokáig nézegettem a Postbook-okat is és aztán beszereztem kettőt-egyet eldugtam a húgomnak karácsonyra,a másikat azóta vezetem és mondhatom nagyon szeretem.
    Szóval gratulálok mindenhez és olvaslak továbbra is!!!Szép napot neked!Üdv.:Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Adri!
      Ez a bejegyzésed nagyon jókor jött. :) Igazán köszi, mert épp mélyponton volta, feleslegesnek éreztem magam, a blogom....de most miattad azért is csinálom tovább! :) OK?

      Törlés
  3. Oksi,örülök és akkor nem leszek tovább "csendes" :)

    VálaszTörlés