hétfő, szeptember 2

Pénteki szett


Mea cupa, hogy eltűntem 2 napra, de őszinte leszek: kipurcantam! Pénteken konkrétan hazaértem, kipakoltam a bevásárolt kajákat és ledőltem a tv elé. És este 10-ig megnéztem egy Colombot, egy Poirot, meg sok agymosó sorozatot. Annyira jólesett csak mozdulatlanul nézni ki a fejemből. Persze mosnom, takarítanom és futnom kellett, de csak feküdtem..... Aztán férjemmel elhatároztuk, hogy a hétvége még a semmittevésé lesz, mert mától neki újra suli! Ráadásul dicsekedhetek? Képzeljétek az én drága cuki férjem igazgató lett! :) Szóval "igibá feleség" lettem! Hmmm...nem semmi, ugye?
A lényeg, hogy mától én lettem a család egészségfelelőse. Szóval heti 3-4 futás (mindenkinek!) és egészséges ételek. Hétvégén pl. sütöttem zablisztes almás diós muffint. Az IR miatt kicsit szélesítettem a látókörünket és módosítottam az étkezési szokásainkat. Itt kérdezném meg, hogy érdekel titeket, hogy miket főzök, receptek? ötletek? Hm???? :)



XOXO




9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Melyik Juditka? :D Ami féel, vagy te féléd? :D

      Törlés
  2. persze, h érdekel! ;)
    gratulálok az igiséghez a férjednek, biztos jó kezekbe került az iskola!

    mi hétvégén az egyik legjobb barátnőmék új házát avattuk kisorosziba, sokat ettünk-ittunk, pakoltunk, rendezkedtünk, kisgyerekeztünk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! Férjem a korrekten szenya kategória! :D Szóval modern de szigorú igi bá lesz! :D

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Azóta még királyabb lett, mert kicsit szűkítettem rajta! Most abszolút csini lett!

      Törlés
  4. engem is érdekelnek a receptek :)

    VálaszTörlés
  5. Receptek jöhetnek, éni s IR-diétázom. Vigyázz, hogy a férjedet ne ragadja el az igazgatás! :)

    VálaszTörlés