vasárnap, szeptember 22

Smaragd


Csütörtökön a postán nagyon gyorsan végeztem, így gondoltam beszaladok egy gyors körre a turiba. Ami persze képtelenség a nagy lajos úti Hádában...de azért próbáltam sietni. Végül is vettem ezt a szoknyát, két pulcsit és egy blúzt. :) Már hazafelé bandukoltam, mikor férjem rámcsörgött (közös életünkben másodszor), hogy merre vagyok, mert Biussal kezdenek aggódni. :) Persze rögtön bevallottam mi történt, és így csak röhögcsélt a telefonba.

Ez a szoknya annyira megtetszett, hogy még gyorsan este lerövidítettem (Ami nem volt annyira egyszerű, mert a tetejét kellett vágnom, mivel a derekán lévő gumi amúgy is nagyon szoros volt), és gyorsan kimostam, és szárítóprogrammal megszárítottam. Mivel ekkor (csüt.-péntek) még csak a fekete ballon kabátom volt elől, muszáj volt ahhoz összeállítanom egy szettet. Így ilyen csinin mentem reggel 8-ra táncot tanítani, majd dolgozni. Sajnos nem volt melegem....

Tegnap egész nap ruhákat, cipőket és kabátokat pakolásztam. De kész lettem, ami nagy boldogság, mert sajnos az idő nem javul. Bár tegnap szépen sütött nap, de hideg volt.
Remélem ma még napsütéses őszi időben tudok/tudtok a jövő hétre töltődni! :)


XOXO 
 

10 megjegyzés:

  1. nagyon jól áll ez a szett!!!!

    VálaszTörlés
  2. Végül visszafogtam magam, de egy nagyon vulgáris szóval akartam nyomatékot adni annak, h eszméletlen jól nézel ki, Anna!!!
    De tényleg! Nagyon csinos, formás vagy, ez a szett pedig tökéletes.

    (a ruhaátpakolásért pedig irigykedem, de idén én is megcselekszem, tavaly csak részlegesen sikerült:)) gyönyörűen süt a nap felénk, legszívesebben nyargalnék ki az utcára, de félek, h a szél is fúj. sebaj, SÜT, ez a lényeg, remélem most hetekig így lesz -főleg okt. 9-13 között, akkor megyünk a szokásos őszi siófoki wellnessre-. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jah és tudtam, h nekem is el kellett volna mennem a nagy lajosba, igaz én egy rosszul szabott szoknyát sajnos simán ott hagyok, mármint mivel varrónőre kell bízni az átalakítást, max. lenyesetek és hasonlók. az okt. eleji új árunál viszont támadok! ;)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik ez a szoknya, és nagyon jól áll neked!

    VálaszTörlés
  4. Ajánlanál valami jó kis szetet holnapra? Hideg van és esős idő nálunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én hideg őszi időre gumicsizmát ajánlanék, de azért nem mindenki rajong. De egy leggings (jó fajta, pamut és meleg) valami csizmával, hosszabb felsővel, vastag övvel szuper lehet! És mindenképp valami színben gondolkozz. Piros, okkersárga vagy zöld. nem kell belőle sok, de ilyen időben kellenek a színek! :)
      Belinkelek pár szettet, ami megjelent a fejemben:
      http://www.pinterest.com/pin/330592428866479459/
      http://www.pinterest.com/pin/276901077062773340/
      http://www.pinterest.com/pin/241294492509010901/
      :)

      Törlés
    2. Köszönöm. :) Ma sikerült beszereznem egy szép ruhát, amivel fog menni a leggings, csak azt is kell vegyek,mert csak nyári van. :)

      Törlés
  5. Ez a szett ismét KIRÁLY-mondaná a gyermekem!!!Csinos vagy nagyon és már nem kell többet fogyni ám!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés