kedd, december 31

Téliszünetes bakancslista 5/2.


 
Valahol állatokat etetni....

Na mindez csak félig valósult meg, mert elmentünk a Fővárosi Állatkertbe, ahol egy zoocsemegést sem találtunk nyitva. :( Így nem etettem őket, de ha már zoocsemege, itt jegyezném meg, hogy az állatkertnek nagyon sok tápot az a cég gyárt, ahol anyum dolgozott. (Hajrá Vitoafort!) Láttunk is céges zsákokat itt ott, és tudom, hogy vicces, de büszke voltam, hogy Dabason van egy cég, ami fini tevetápot gyárt.







Szóval eljutottunk az állatkertbe, ami gyönyörű, még így télen is. Én nagyon rég voltam, így meglehetősen az újdonság varázsával hatott rám. Bár sok állat most nem volt kint, így is akadt néznivaló. Láttunk madarakat, halakat, kétéltűeket, tevét, majmokat...és lajhárt.

Minden állat nagyon cuki volt (na jó a madárpók és a kígyók nem...de hát ízlések és pofonok...), de számomra a lajhármama volt a legmeghatóbb, ahogy csüngött, és a kislajhárt altatta.... Komolyan annyira megható volt....


És végül kaptok egy képet, hogy milyen szettben voltam ezen a rövid, de kellemes sétán:

 
XOXO
 
 
 


3 megjegyzés:

  1. a lajhármamán meghatódtam... hiába, no, ilyenek a terhességi hormonok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem vagyok terhes, de én is meghatódtam!

      Törlés
  2. Ez nagyon jó program volt. Én is nagyon szeretem az állatokat, legszívesebben az összeset megdajkálnám (jó a pókot meg kígyót nem :D).

    VálaszTörlés