kedd, december 17

Új szoknya


Mindig, mikor azt érzem, hogy utolértem magam, akkor rámszakad egy csomó minden. Ti is így vagytok ezzel? Már azt hittem a héten alig lesz munka a munkahelyemen, és egész nap pörgök. Azt hittem a héten már csak ajándékokat csomagolok.... szerintetek?
Viszont ilyen káoszos napok végén imádok elmenni a turiba, és szétnézni egy kicsit. Múlt héten csütörtökön ráadásul férjem elutazott szüleihez, így teljesen szabad voltam. Elmentem a Hádába, és bár nem vettem sok mindent, azok pont olyan cuccok voltak, amikre szükségem volt. De a legjobb az volt, hogy 2 órán át csak én voltam, meg a ruhák! Az ilyen alkalmak nagyon kikapcsolnak. Főleg ha utána mesés darabokkal megyek haza. Ilyenkor aztán kezdődik a mosás....


XOXO

 

7 megjegyzés:

  1. Ez naggyon cukiiiiiii! Felvettem a bakancslistámra a kötött színes szoknyát. (Egy tétel, a színes naci úgyis törlődött: hétvégén megvettem életem első bordó cicanaciját...). Az utolsó lökést az adta meg, hogy találkoztam Fejős Évával, készítettünk közös képet, amin ő színes, vidám, én meg egy fekete-fehér paca vagyok. Kellenek a színek!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy színesedsz! Ha tudsz kötni, nagyon könnyen készíthetsz ily n szoknyát magadnak....de én csináltam már pulcsiból is szoknyát!

      Törlés
  2. Anna, hadd kérdezzem meg, van-e ennek a szoknyának a derékrészén egy hímzett lepke? Mert ha igen, akkor ugyanilyet turiztam, csak feketében, de meg kell mondjam, a tiéd sokkal jobb. :)

    VálaszTörlés
  3. nah egy ilyen kötött szoknyát én is imádnék! baromi jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. először kicsit zavart, hogy olyan libegős az alja, nem szűk. De most már pont ez tetszik benne!

      Törlés