szerda, április 16

5 dolog...


...a körömfestésről:
1. Igényesebbnek, ápoltabbnak érzem magam tőle.
2. A színek feldobják a napomat! Szeretem, ha egyszínű piros, ha csak a gyűrűsujjam más színű, szeretem, ha mindegyik más színű!
3. Díszítésben majdnem mindenevő vagyok! Jöhet csillám, gyöngy, csík, pötty, színátmenet. Egyedül a cikornyás sokszínű virágok nem tetszenek.
4. utálom, ha lekopik, akár egy kicsit is. Azt sajnos nagyon igénytelennek tartom. De mindenkit megnyugtatok, velem is előfordul! :)
5. Bár a ruha kiegészítőjének tartom a körömlakkot, ma már nem érzem azt, hogy feltételnül a ruha színéhez kell igazodni a lakknak. Sőt. Minap a királykék-banánzöld összeállításhoz még Vivicittás pink volt a körmöm (mert igen, egy futónapra is ki kell festeni a körmünket!), és kifejezettem tetszett a sok szín egyszerre! :D


XOXO
 

2 megjegyzés:

  1. Körmöt festeni jóóóó (főleg szépen és színesen -bár most a hétvégén feketére kellett egy sminkmodellkedés miatt és vagy 10 éve volt utoljára fekete körmöm, de nagyon élveztem ezt is :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fekete király! Gimis éveimben negyon sokszor volt fekete a körmöm. (Éljen a Bonanza Banzai, és Depeche Mode!) A gimis fizikatanárom mindig mondogatta, hogy "Anna! Már megint dinnyemagokat ragasztott a körmére?"

      Törlés