szerda, január 30

És begomboltam!



Ezt a kis (egyik) kedvenc szoknyámat egy ideje csak úgy tudtam hordani, hogy a gomblyukban volt egy hajgumi, és azt akasztottam a gombra. Szégyen, igen, meg marha ciki, de ez van! :) Tegnap reggel viszont már be tudtam gombolni, így üzenem a mérlegnek, hogy ő azt mutatja, hogy nem fogytam, de a szoknya szerint igen! Nagyon örültem, és olyan jó érzés volt egész nap. Persze látom én, hogy még sokat kell fogynom, de kis sikereknek is kell örülni, és ennek a szoknyának a begombolása abszolút az volt! :)
Nektek vannak ilyen motiváló ruháitok? Vagy tesztruha? Az olyan ruci, amit ha felveszel és feszít, akkor tudod, hogy kicsit vissza kell fogni a kajálásból.  Meséljetek erről, hogy ne érezzem, hogy egyedül vagyok ebben a témában! :D
XOXO

 
 
   
 
A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Deichmann: www.deichmann.hu
Mácsár Andi: www.textilekszer.hu

6 megjegyzés:

  1. Jó ez a szerelés! Én már egyáltalán nem látom, amit a mérleg még igen.

    Van egy elegáns lila-fekete csipkés kis koktélruhám, ami bizony comb tájékon már eléggé feszül. Nekem ez a motiváló ruhadarabom. A baj az, hogy combra hízok először, fogyni viszont onnan nem tudom, hogy lehetne. Vagy ha odafigyel az ember, egy idő után mindenhonnan lead?

    VálaszTörlés
  2. de ügyes vagy, anna! :)

    nekem is van egy farmerem, amiről tudom, hogy még annak idején, amikor londonban laktam, nem jött rám (azok a jó kis péksütik...), de most már igen, és tényleg olyan jó érzés begombolni a gombját :)

    VálaszTörlés
  3. De jó! Gratulálok! Ez annyira meg tudja dobni az ember önbizalmát! És tudod, az izom nehezebb, mint a zsír...
    Amúgy rajtam is épp a fogyigatyóm van, be tudom ugyan gombolni, de buggyan ki belőle aminek nem kéne, sétához meg itthonra viszont jó egyelőre. Tavasszal emg reménykedem benne, hogy majd leesik ;).

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok. Az is a fogyáshoz tartozik, ha átrendeződnek rajtad a dolgok. Sokszor van úgy, hogy kg-ra nem látszik, de a ruhán már igen.
    Amikor még fiatal voltam, akkor a szűk farmerom volt az etalon. Ha elkezdett nagyon feszülni a combomon, akkor tudtam, hogy baj van. Mert én másoktól eltérő módon először combra kezdtem hízni....
    Minden esetre nagyon jó érzés, ez. Örülj csak neki, mert megérdemled!

    VálaszTörlés
  5. hurrá, nagyon menő dolog ez szerintem! :)
    jót vigyorogtam a cseles gomboláson, én ilyenkor inkább félreteszem a cuccot, majd ha picit összeszedem magam újra elővehetem.
    luca gondoltához megjegyezném, h sztem a nők combra is képesek hízni, mármint én is több famernál ott érzem inkább gázosnak a felvételt, mikor még derékban (inkább csípőben) még kényelmesen rám jön.

    motiváló darabom nincs, mert pluszminusz 6 kiló az simán befigyel nálam, főleg télen van a plussz, de volt már olyan nyár, h nem ment vissza, így lettek picit nagyobb ruháim is. mondjuk tavaly nyáron turiztam egy olyan szuper esprit farmert balatonkenesén és annak ellenére, h 34-es volt, hazahoztam, épp rám is jött extra cuppanósan, nah úgy érzem, h sosem leszek képes újra belefogyni. sztem most a térdemig jön fel max., de tavasszal majd úgyis jön a saliszezon meg az édességből is kevesebb csúszik és akkro talán majd újra jó lesz. ha pedig nem idén, majd jövőre! ;)

    VálaszTörlés