vasárnap, január 13

Ezekkel számoljunk!

Veletek is volt már olyan, hogy bekattantatok egy színre, színkombinációra, formára, mintára? velem gyakran megesik ez. A Neoton Familia Kék korszak számának hatására – ami kb. 7 évesen végleg bevésédött – úgy gondolom, hogy egy nő életében teljesen normális, ha van piros, arany, pöttyös, kötött stb. korszaka. És végül is a divat nem erről szól? És imádom a hasonló színű dolgokat egymás mellett látni. Ezért időközönként kaptok tőlem ilyen montázsokat.
A mai összeállítás PINK és NARANCS színe onnan jött, hogy a Meskán láttam egy ilyen színösszeállítású pénztárcát, ami nagyon megtetszett. Időközben valaki megvette, így már nem került be, de találtam sok mást, ami ilyen kombinációjú.


Hogy miket szedtem össze nektek?
1. Ez a gyereknek való Ikeás fotel tulajdonképpen egy búvóhely. Olyan gyerkőcöknek tudom elképzelni, akik imádnak olvasni, és a külvilágot ki akarják zárni. Vagy olyanoknak, akik űrhajósnak készülnek. 2. A Meskán akadtam rá erre a gyönyörű GomBoltos nyakláncra. Az ő ékszereiket már aWampon is csodáltam. Tucat szám tudnék választani belőlük. Talán ha meglesz a pink cipőm... 3. Ez bizonyára egy férfiaknak készült nyakkendő, amit azonban saját magamon is el tudnék képzelni. fehér inggel, pink blézerrel és farmerral szerintem nagyon vagány szett lenne! 4. Imádom a hasznos és cuki konyhai cuccokat. Ezek a madárkák arra szolgának, hogy zacskókat zárjunk le velük! 5. Ez egy táska. Méghozzá gyönyörű! Nem is tudok mit írni róla, csak hogy KELL!!! 6. Ő a régóta vágyott cipő. Azt hiszem a napokban felkeresem! :) 7. Akiknek narancsos faluk van, azok biztosan imádnának ilyen párnákat a kanapéjukon vagy az ágyukon. Nekem zöldben jöhet!

Melyik tetszett a legjobban? Egyáltalán tetszik nektek ez a színkombináció?

XOXO



4 megjegyzés:

  1. Nagyon is klassz ez a színkombináció! És mennyi helyen/módon lehet használni! Köszi a montázst, tetszett. ;) Legyen mééég! :)

    VálaszTörlés
  2. óóóóóóóóóó igen! És van olyan fülbevalóm a GomBolt-tól! Múltkor pont elgondolkodtam, hogy lehet, hogy kéne hozzá ez a lánc! :)

    VálaszTörlés