csütörtök, január 10

Köszönöm


Annyira lelkesek voltatok a tegnapi új designnal kapcsolatban, és higgyétek el olyan jókor jött, mert tegnap nem volt a legjobb napom. Ilyenkor jó, hogy vagytok, és jó, hogy van a blog. Még kicsike közösség vagyunk, de remélem egyre többen leszünk, és egyre több divat, smink, fogyókúra ötlettel jöhetek elő. :)
A tegnapi szettem kicsit irodakukacos lett, és egy csinibb cipővel jobban is nézett volna ki, de ez van. Pontosabban hideg és hó! :D Kérésetekre kiemeltem a színeket. Pontosabban, hogy milyen színeket használtam. A mostani bejegyzésben annyira nem kiemelkedőek a színek, de egy-egy merész színkombinációnál biztos jó lesz ilyen kis pöttyökben nézni őket.
Az ékszereim közül most a láncomra külön felhívnám a figyelmet. Ugyanis a nagyszüleim fotója található benne. Papa és Mami egy Pannónia motoron feszítenek. Ez ugyanaz a kép, amivel anyum táskáját is díszítettem Mácsár Andi barátnőm segítségével. A láncot azonban kedves Wampos baránőm, Orsi készítette nekem. A fotót nagyon szeretem, felnagyítva a hálószobában van kitéve, és örülök, hogy már láncom is van ilyen. Nektek van olyan családi képetek, amit szívesen viselnétek medálként?
 

Végül kaptok egy cuki képet Biusról és rólam. Így örül annak, hogy hazaértünk. :) Biusról tudnotok kell, hogy jobb szemére – január elsejére – teljesen megvakult, így a térlátása elég bizonytalanná vált. Tulajdonképpen most újratanulunk egy csomó dolgot. De nagyon gyorsan tanul. :) Tegnap már újra sikerült a kanapéra egyedül felugrania!

XOXO




A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Tchibo: www.tchibo.hu
Deichmann: www.deichmann.hu
-->
Borsdesign: www.borsdesign.hu

4 megjegyzés:

  1. Szia Anna!
    Nagyon jó lett az új rovat!Eddig is minden nap érdeklődve kattintottam a blogodra,- benne benne van a reggeli rutin körben-de ez most mindent visz!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóóóóóóóóó! szuperek a színpöttyök is, köszi!!!!
    Szegény Bius!

    VálaszTörlés
  3. Szegény Bius. De jó, hogy nem zavarja nagyon ez a hiányosság. Nagyon jó így a blogod.

    VálaszTörlés
  4. Az összeállítás nagyon tetszik! A kardigán és az ékszerek szerintem kifinomultak :)
    Ma én is zöldben vagyok...és feketében. az utóbbi időben nem bírok kettőnél több színt viselni.

    VálaszTörlés