kedd, január 1

Lenne kedvetek játszani?

Egy kedves olvasóm ötlete az volt, hogy legyen olyan játék, hogy ti állítotok össze szetteket nekem. Ezt nagyon viccesnek tartom, és én benne is lennék, de hogyan is oldanánk meg ezt? Először arra gondoltam, hogy lefotózom a ruháim nagy részét, és ti ebből kombinálhatnátok, de ugye ezt nem gondolhattam komolyan. És ugye nem is várjátok el? :D De akkor...??? Végignézitek a szetteket és onnan összeollózátok? Most tényleg tanácstalan vagyok. Van valami ötletetek?

3 megjegyzés:

  1. Nekem lenne kedvem hozzá :)
    Sok szép holmid van amiből nagyon sok jó szettet lehet összeállítani!

    VálaszTörlés
  2. Naná hogy igen! :)
    Én arra gondoltam, hogy az innen ismert ruháidból új szetteket kialakítani. Hátha születik olyan, amire még nem is gondoltál! :)
    Aztán ha neked is van valami ötleted hozzá, akkor átalakítod és úgy mutatod be! :)
    Kreatív csajok vagyunk, jól fog ez elsülni!
    De hátha záporoznak majd a jó ötletek még!!!!!

    Jajj de izgatott vagyok!!!! :)
    Holnap egész nap szetteket fogok összerakni!

    VálaszTörlés
  3. és azért örvendnék egy összesített bejegyzésnek, ahol egybe láthatom a kínálatot. mit lenne, ha mondjuk kiválasztanál 5-8-x db legmellőzöttebb/legújabb/legakármibb ilyen-olyan ruhadarabot és azt fotóznád le, tennéd egy bejegyzésbe, mi meg onnan mazsoláznánk? mondjuk felvéve minden jobban mutat, ill. jobban látszik a szabása, fazonja, de aki vállfán lógva lát benne fantáziát, annak külön piros pont érte! ;)

    VálaszTörlés