péntek, január 18

Mi a baj a szoknyával?


Nem olyan rég turiztam ezt a szürke szoknyát. Annyira megörültem neki, mert rég kerestem ilyet. Azóta várom, mikor tudnám felvenni, de valahogy nem jött az ihlet. Tegnap felvettem, de valahogy nem tetszik. Az egész szettemet szétcsapja. A szuper régóta vágyott pamut blézerem is eltompul most, pedig isteni kis darab. Lehet, hogy ez a szoknya nem is kell nekem? :(
Szerintetek mi lehet a baj? És mi az a fura árnyék a hasamon, amitől úgy nézek ki, mint akinek óriás röcögős hájai vannak? ÁÁÁÁÁ (Na jó van, de nem ennyi, meg ilyen!)

XOXO

 



 
A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Deichmann: www.deichmann.hu

4 megjegyzés:

  1. A képek sajnos nem adják vissza az igazi színeket, de én csak így látom és ez alapján azt gondolom, h inkább a zakó az, ami nem illik az én szemembe a koncepcióba és a szoknyával nincs baj. Mármint lehet, h kényelmetlen vagy feszélyezve érezted benne magad (ezt mondjuk azért kétlem, gyakorlott szoknyás nőszemély vagy).
    egy ilyen pihipuhi anyagú garbót vettem épp az egyik barátnőmnek (mert 1500-ra van leárazva a new yorkerben, van fekete, szürke, vajszínű, lime meg korall, ha érdekel, lesd meg Anna, magamnak is vettem a korall kivételével minden színből, ennyi pénzért turiban kapok, jó, én darabosba járok mindig, nagyon jó anyag!:)), szóval ő a lelkemre kötötte, h semmiképp se legyen cuppanós rá, amit veszek, mert a picit "hájasabb" testén (mondjuk 2 éve szült egy gyereket és ezután is jó rá az m-mes, szóval szerintem nem is husis) hülyén mutat a feszülős felső. lehet, h valahol itt a "hiba" a képen szereplő garbóval, h az is túl karcsúsított szabású, és ez az anyag jobban kiadja a vonalakat. Persze ettől még elhiszem, h messze nincs ekkora "hájad", de ezek a felsők pont kiadják a picit is. A fényképező masina meg a nem tökéletes megörökítéssel rátesz még egy lapáttal. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, meglehet, hogy a blézer isteni, csak nem ehhez a szetthez. :(
      A szörnyû a képpel kapcsolatban az, hogy január 1-je óta 3 kilót fogytam....és ez itt nem látszik.... :(

      Törlés
  2. Egyetértek, nekem is a blézer hibádzik ebben a szettben, én egy nadrággal jobban el tudnám képzelni.

    VálaszTörlés
  3. mit szólnál hozzá, ha szetten csak annyit változtatnál, hogy a garbót olyan színűre cseréled mint a harisnyád. Nekem a harisnya feketének tűnik, de lehet, hogy sötétszürke. A lényeg szerintem, akár fekete, akár sötétszürke a harisnya, hogy a garbót sötétebbre cseréld. Akkor élnek majd a korall színek és a szürke szoknya pedig megtöri a monoton fekete/sötétszürke hatást.

    Amúgy szerintem jó a szett, isteniek a színek. Pláne így télen különösen üdít a korall!

    Amúgy gratula a -3 kilóhoz! Csak így tovább!
    Ha minden igaz, én holnap megyek futni a patakpartra! Remélem nem lesz belőle sem locspocs, sem korcsolya!

    VálaszTörlés