szerda, január 2

Mi legyen a sorsa?


Pár éve turiztam egy natúr színű pamut fonalból kötött óriási pulcsit, csakis azért, hogy majd díszpárnát varrok magamnak belőle. Időközben anyukám lelkesen kötött az összes (8 db) díszpárnánkra szép fehér fonalból huzatokat, szóval a projekt ugrott. De most ott a klassz alapanyag, és agyalok, hogy mit is lehetne csinálni belőle. Megmutatom miket találtam a neten, amik megtetszettek.


Varrhatnék lábszárvádőt belőle. 


 Vagy kesztyűt!!!
 

A maradék anyagdarabokkal tuti bevonok egy karkötőt télre. Hogy ne fázzon! :)
 Szoknyát már varrtam kötött pulcsiból. Azt hiszem nem is rossz ötlet! :)


A párna téma ugrott, de ilyen elképzeléseim voltak! :D

12 megjegyzés:

  1. Én hasonló pulóverből csináltam a cicámnak "kosarat" bevarrtam a nyakát, megtöltöttem szivaccsal, összakötöttam elöl a szintén összevert és megtöltött ujjait. Szerintem Beusnak is tetszene......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lábszárvédőt vagy kesztyűt csinálsz az ujjábòl, a többiből lehet mellény (középen szétvàgod és a vàgás mentére varrhatsz gombokat, szőrmét vagy làncot :) ) vagy akár táska, sál, fűlvédő, turbánszerű hajpánt :)

      Törlés
    2. Ha lábszárvédőt vagy kesztyűt csinálsz az ujjábòl, a többiből lehet mellény (középen szétvàgod és a vàgás mentére varrhatsz gombokat, szőrmét vagy làncot :) ) vagy akár táska, sál, fűlvédő, turbánszerű hajpánt :)

      Törlés
    3. Ha lábszárvédőt vagy kesztyűt csinálsz az ujjábòl, a többiből lehet mellény (középen szétvàgod és a vàgás mentére varrhatsz gombokat, szőrmét vagy làncot :) ) vagy akár táska, sál, fűlvédő, turbánszerű hajpánt :)

      Törlés
    4. Ha lábszárvédőt vagy kesztyűt csinálsz az ujjábòl, a többiből lehet mellény (középen szétvàgod és a vàgás mentére varrhatsz gombokat, szőrmét vagy làncot :) ) vagy akár táska, sál, fűlvédő, turbánszerű hajpánt :)

      Törlés
  2. Nekem a lábszárvédő illetve a szoknya ötlet tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Lucának írom, hogy nem Beus, hanem Bius! :D
    És mivel Bius a nappaliban él, így nincs szüksége ilyen alvóhelyekre, mert konkrétan a kanapén él! :))) Ja és mivel kutya, nem cica, így a körmeit nem tudja behúzni és az beakadhat a kötött anyagba.

    VálaszTörlés
  4. Bocsánat, nem szerettem volna ennyiszer elküldeni a hozzászólásom...

    VálaszTörlés
  5. a kérdés, h nem lenne-e túl áttetsző egy szoknyának. oké, alsószoknya meg két réteg, csak érdeklődöm. nekem úgy tetszik, ahogy van. nagyon giganagy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a színe ilyen a pulcsinak...nem az eredeti darabot fotóztam! :D

      Törlés