vasárnap, február 3

Cook da book


Épp a házibuli kettőt nézzük "háttérzajnak" férjemmel, miközben készülök egy olyan bejegyzést írni, hogy: KONCERTEN VOLTAM! :) Na nem Cook da book koncerten (Hmmm tudtátok, hogy ez a zenekar tényleg létezett? :), hanem Immigrants koncerten.
Egy Könyvtár nevű helyen volt a koncert péntek este. Érdekes volt éjszaka a városban koncertre menni, és olyan környéken járni, ahol talán főiskolás koromban jártam utoljára. Visszajöttek az emlékek, amit a szórakozóhely hangulata csak tetézett. (Most az italokról talán nem is beszélek, hiszen a a 600 Ft-os Cuba libre hagyott némi kívánnivagót maga után!)
Na szóval a fiúk épp kinn vártak (ezzel minősítve az előttük zenélőket), így beszélgettünk velük. Ismét megállapítottam, hogy cukik és fiatalok, és már úgy nézek rájuk, hogy melyiket fogadnám el fiamnak. Na ja, megöregedtem... Amúgy az énekest választanám! :)
És akkor kaptok egy kis zenét! Tessék meghallgatni! :)
XOXO

 

  


A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:

2 megjegyzés:

  1. Csinos szerkó! A könyvtárat én is ismerem :) Először ott randiztam a férjemmel, ami nem is igazán randi volt, meg nem is tudtuk, hogy egyszer a férjem lesz, de akkor valami elindult. Bár akkor még dohányoztak benne, és én ilyenkor nyuszipiros szemmel nézek egy idő után a világba. De még ez sem tántorította el :)

    VálaszTörlés
  2. ezen a szemcsin sokadik nézésre se tudok túljutni...
    a szetted amúgy tetszik és a könyvtár klub se rossz hely, évente 2-3x én is megfordulok ott, mert az egyik barátunk bandája mindig ott zenél.
    a boríték táska pedig nagyon menő! :D

    VálaszTörlés