szerda, április 9

5 dolog...

Nem is szóltatok, hogy múlt héten szerdán elmaradt az 5 dolog bejegyzés. Képzeljétek úgy elfelejtettem, hogy nekem is kb. pénteken jutott eszembe.
A múlt heti elmaradást pótolva ma dupla 5 dolog lesz. Vasárnap Vivicitta, amivel megkezdődik az idei év futóversenyekre járása részemről. Nem lesz sok verseny, amin részt veszek, de azért vannak olyan versenyek, amire mennem kell. :) A versenyre való felkészülés és a futkározás közben jött az ötlet, hogy leírom azt az öt dolgot amit szeretek a futásban, és azt az ötöt, amit nem. :)


5 dolog amit utálok a futásban:
– hogy ÉN még mindig nem vagyok függő, és nehezebben szánom rá magam, mint ahogy aztán lefutom
– hogy az első 2 km-en fáj a lábam
– hogy ha valakinek mondom, hogy futok, azt válaszolja: "Ja fuuutsz...most mindenki fuuuut!" (bleee)
– hogy a férjem utál futni, és ritkán jön velem
– hogy utána vörös a fejem, és nem vagyok fotogén

5 dolog amit imádok a futásban:
– hogy 2 km után nem fáj a lábam, és akkor jó!
– hogy csak én vagyok, a gondolataim...és a táv!
– hogy látványosan formálja a testemet
– hogy üvölt közben e zene a fülemben (Don't stop me nooooooow!!!!)
– hogy egyszer hazaérek, és vörös fejjel lihegve odamutatom a férjemnek a telefonomat, hogy lássa mennyit futottam. És akkor én vagyok a nap hőse! ÉS A KIRÁLYNŐŐŐŐŐ!

És ti? :D

XOXO


8 megjegyzés:

  1. Az első 5 pontból én is így vagyok az első 2-vel és az utolsóval :)
    Az én férjem hamarabb kezdett futni, viszont a gyerekek miatt sosem tudunk együtt menni, egyedül meg nem igazán szeretek.... :D

    VálaszTörlés
  2. jaj, hát pont ezekért én is!! :) Az első két kilométer halálos, onnan viszont....Bár nem, egyben még sem hasonlítunk, én már szeretem :) A futás jóóóóóóó, akkor is ha most mindenki fut.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj nem jött le, hogy imádom??? Pedig igen! Csak azok, akik nem futnak, azt hiszik, hogy a futás az első gondolattól a tusolásig egy álom...hát nem! :)

      Törlés
  3. "hogy vörös a fejem" - ez cuki, én is utálom... De én un block a futást utálom, szóval lehet, hogy te leszel a szülés után az inspirációm, hogy nekilóduljak!

    VálaszTörlés
  4. én sajnos csak az utálom oldalt tudom erősíteni, de jó, h neked van szeretem oldalad is! ;)

    VálaszTörlés
  5. Férjjel, nagyobbik csemetével vagy egyedül futok, mikor-hogy tudjuk összeegyeztetni. Szeretem, főleg a végén az érzést (amit Te is írtál), hogy megcsináltam! :-) A mindenki fut dolgot már én is megkaptam, de amikor visszakérdezek, " és te?", akkor nem a válasz. Úgyhogy hajrá, fussunk! :-)

    Glória

    VálaszTörlés