péntek, április 25

Régi álmom


Úgy gondoltam újítok, és  ezentúl csak "simán" beteszem a képeket az oldalba. Persze majd több fotót is kérek a fotóstól, meg több részletképet, ok? Hátha valakit olyan rézletek is érdekelnek, hogy a nyaklánc milyen közelről a nyakamban? :D


A tegnapi szettemmel egy régi álmom teljesült. Egy éve ácsingózok az után, hogy boyfriend nadrág és natúr magassarkú. Erre több, mint egy hónapja megvan a nacim, de még csak most vettem fel először a magassarkúval. De ami késik nem múlik, így van! Hát itt van. Most úgy látom, hogy a nacin hajthattam volna még egyet, de talán így is jó volt.


Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy szerintem 38-as gatyát kellett volna vennem 40-es helyett. Most nagyon reménykedem benne, hogy a mosással kicsit összeurik, mert estére már eléggé lötyögött rajtam! :D

XOXO
 






..................................................
Cipő: Cin Cin Amica
Farmer: Promod
Blúz: Háda
Nyaklánc: E-bay
Táska: Zara
Kabát: Orsay
Kendő: Szabadkai kínai bolt :)

6 megjegyzés:

  1. famerből mindig cuppanósat kell venni, mert úgyis csak tágul. ezt 19 évesen tanultam meg egy levis boltos eladótól, azóta csak így cselekszem. :)
    nekem így is nagyon tetszik amúgy, nem hiányzik az a bónusz egy hajtás! ;) csini!

    VálaszTörlés
  2. Ma vettem egy hasonló nadrágot én is:) Én is a cuppanós szabály szerint veszem a gatyákat..igaz csak alig két éve, de azóta öröm és boldogság amikor egy két mosás után tökéletes a nadrág:)

    VálaszTörlés
  3. Ma vettem egy hasonló nadrágot én is:) Én is a cuppanós szabály szerint veszem a gatyákat..igaz csak alig két éve, de azóta öröm és boldogság amikor egy két mosás után tökéletes a nadrág:)

    VálaszTörlés
  4. Drágáim, én is cuppanósat vettem.... :D

    VálaszTörlés
  5. Akkor nálad a cuppanós-1 méret szabály fog bejönni, ha így folytatod! (Így jár az, aki Rékával edz :D

    VálaszTörlés