kedd, április 15

Új kedvenc színkombináció


Azt hiszem a szürke-banánzöld után az új kedvencem a királykék-banánzöld kombó lesz! Sajnos a képen nem jönnek vissza annyira a színek, de nagyon ütött. Szinte vibrált!
Mondanom sem kell, hogy addig-addig beszéltem le magam a Tchibos blézerről, míg már nem tudtam ellenállni. Meg volt egy lehetőség is, hogy 15%-al olcsóbban megkaptam. Így pláne nem!
Ja és a cipőm? Azt hétvégén vettem. Régóta szerettem volna egy királykék cipőt. Bár a fejemben egy magassarkú volt, de ezt meglátva szerelmes lettem. Első körben lebeszéltem magam. El is indultam haza, de az Árkád bejáratánál visszafordultam. És megvettem! A CCC üzletet én még csak most fedeztem fel, de nagyon bejött, mert van 35-ös és 36-os méret, ésszerűek az árak (Ez a cipő 4500 Ft volt) és nagyon sok színes cuccuk van! Nézzetek be, mert szerintem egy jó hely!

Közelebbi és jobb kép a cipőmről


XOXO
 

9 megjegyzés:

  1. Én is szeretem ezt a két szint. Klassz nagyon a cipő.

    VálaszTörlés
  2. A blézer nagyon tetszik, kékkel tényleg szuper a banánzöld. Nekem a cipő nem tetszik, nem a stílusom, de az összkép jó!

    VálaszTörlés
  3. Óóóó, de kár, h ilyen fakó a kép, üde színfolt lehettél tegnap a szürkeségben! ;)
    Én a nyáron fedeztem fel, akkor még csak 1-2 helyen volt ilyen bolt, a dunakeszi Auchanban jött szembe és mivel épp színes szandál kommandón voltam, berángattam a pasit. Két darabbal távoztam, valami 20%-os akció is volt épp azon a hétvégén, így összesen valami nevetséges, max. 6 ezer forintot fizettem. Hordtam őket még fél-1 hónapig, nem estek szét. Azóta se mentem be, pedig az ÁRkádban már kismilliószor eszembe jutott, h nah ezt az üzletet kellene megnézni. :)
    Én is kék cipőt Glamour napoztam, sajnos ennek a sokszorosáért, de bőr és szupercuki és extra kényelmes (és nagy dilemma volt, mert vki rossz dobozt tett a sor tetejére és azt hittem, h 13 ezer, ezzel még kibékültem, de mikor a pénztárhoz sorban állva megláttam a kezemben lévőn, h 20 ezer, megrökönyödtem és vissza is mentem a kiállító részhez, de aztán meggyőztem magam, h nekem ez jár, punktum). :D

    VálaszTörlés
  4. A cipődet igazán postázhatnád nekem :3

    VálaszTörlés
  5. Kedves Anna,

    ha gondolod nézd meg van két cipőm ,amit eladok 36-os mindkettő.

    Köszi előre is a nézelődést. :)
    Szép napot.
    Üdv
    Andrea
    http://olx.hu/hirdetes/bezs-szegecses-tavaszi-mokaszin-36-os-ID23xGl.html
    http://olx.hu/hirdetes/turkiz-szegecses-uj-mokaszin-36-os-ID23xuz.html

    Ha nem érdekel, bocsánat a zavarásért :)

    VálaszTörlés
  6. Követem a blogod egy ideje, és végre érzek magamban egy kis erőt hogy átnézzem a ruhatáram...:) ( nagyrészt miattad:)
    A kérdésem az lenne Feléd, hogy, volt olyan posztod, amiben esetleg írtál tanácsokat arról,hogy milyen típusú ruhákat érdemes beszerezni? Ha nincs,van kedved írni róla?:)
    Mindenben szükségem lenne a segítségre,értve itt az itthoni kényelmes viseletre, a kirohanok az utcára típusúra,sportruházat, alkalmi(ennél különösen tanácstalan vagyok,főleg cípőkben). Tudom nehéz általános tanácsot adni,hiszen más stílusú embernek lehet nem az az ideális. De nekem azt hiszem már az is segítség lenne ha a Te szemszögedből leírtad/leírod.
    És ha még lehet kívánság...akkor a kiegészítőkről érdekelne a véleményed. Milyet érdemes,mennyit,milyen színekben? Egyelőre csak olyan dolgokat szeretnék beszerezni,amit több mindennel tudok variálni,nem szeretném a páromat sokkolni a számlákkal,és a halom ruhával mikor hazaér:)))) Úgyhogy szépen apránként szeretnék egy gyökeres változtatást az öltözködésemben.
    Kösziii,és remélem a húsvéti szerelésedről lesz majd poszt:)

    VálaszTörlés
  7. Szuper szett! Imádom a színeit! Amit viszont még jobban szeretnék, az egy hasonló táska. Hogyan találom meg az e-bayen? Te honnan rendelted? Mik a tapasztalatok?
    Kösziiiiiiiiiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :D
      Én azt szoktam beírni, hogy "tote bag" Én ingyenes szállítást szeretem, de nem fontos ehhez ragaszkodni. Itt van egy, innen rendelnék én is. Eddig én mindent megkaptam, vagy ha nem, visszautalták a pénzem! :D
      http://www.ebay.com/itm/Celebrity-Women-Oversize-Faux-Leather-Shoulder-Tote-Bag-Purse-Hobo-Handbag-/321360237355?pt=US_CSA_WH_Handbags&hash=item4ad290132b

      Törlés