kedd, május 27

A zöld pöttyös az igazi!

Mindenek előtt elnézést, hogy eltűntem egy pár napra, de képzeljétek, hogy az éves allergiaszabimat töltöttem. Ezt azt jelenti, hogy 3 napra kiüt az allergia, de olyan szinten, hogy világomat nem tudom. Ez kb. 2-3 éve jelentkezett először. Akkor azt hittem hideget ittam, és torokgyulladásom van. Egy hétig kezelgettem magam, mikor kiderült: virágzik az akác, és attól vagyok rosszul. Most, hogy már tudom mi a bajom, csak 2-3 napig szenvedek, de akkor nagyon. :( Most már van bennem egy csomó homeopátiás bogyó, kálcium, homeopátiás orrspray...és most egy fejfájáscsillapítón is gondolkodom. De jól vagyok! :D Férjem szerint még nem kellene ma tornára mennem...hát már én is erősen gondolkodom!
Na ennyit a mentegetőzésről és a panaszról! OK?
Ez még pénteki szett rajtam. A felsőt a zöld színe miatt vettem meg. A szabásával nem voltam elégedett, mert nagyon sok, és lebernyeg volt elöl, de alkalmaztam egy trükköt. Csomót kötöttem az anyagra, amit befordítottam. Így a csomó súlya miatt jól áll, és nem is annyira bő! :D
És lefotóztuk a Barbie-szandimat! Csak nektek!




XOXO
 



..................................................
Szandál: Cin Cin Amica
Blúz és farmer: Háda
Táska: SK

2 megjegyzés:

  1. Ez a szerelés olyan, mintha én válogattam volna össze neked - kb így szoktam szaladgálni hétköznap, csak maximum magassarkú szandálban. :) Nagyon tetszik a szandi is - azt hiszem, nekem is frissíteni kell a nyári cipőállományt!

    VálaszTörlés
  2. Pedig ez a blúz 10/10 pontot ér!!!

    VálaszTörlés