csütörtök, május 1

Ballagási ajándék

Hónapok óta ment az agyalásom, hogy mit is vegyek nővérem lányának ballagásra. Valami olyat akartam, ami nem egy a 100-ból. Szóval nem egy 20. cipő, 100. táska vagy 50. bizsu kategóriában gondolkodtam. Mindehhez még az is adott, hogy van 4 barátnője, és azokat is meg szerettem volna lepni valamivel, hisz párszor nálunk táboroztak pesti bulik alkalmával, és jó lett volna, ha érzik, bármikor itt aludhatnak, bármikor bejöhetnek később is, ha már később itt tanulnak. És azt is sugallni szerettem volna, hogy ők az "ötös fogat", és nem kell ehhez egymás mellett lenniük, akkor is összetartoznak. Igen, sokk gondolat...sok érzés... És ilyenkor imádom (is) a Pinterest-et, mert egyszer csak megláttam ezt:


És onnantól már beindult a fantáziám, hogy akkor nekem kell egy ilyen, de 5 darabos, és legyenek benne monogrammok, és kis szivecskék. És máris írtam Évi barátnőmnek, aki ékszertervező, és vázoltam neki mit is szeretnék. Rajzolások, gravírozások, ezüstözések rohangálások...ezek jellemezték az utóbbi időt, amiből persze évi vállalta a nagyobb részt, én csak izgultm, hogy kész legyen, jó legyen.... és elkészült!



Évi nagyon cukin még 5 pöttyös dobozkát is adott hozzá.
Az izgalomnak ezzel persze nincs vége. Tetszeni fog nekik? Meghatódnak? Nem tudom, de ígérem jelentkezem, és írom, hogy mi volt! OK?



XOXO
 


És akkor itt szerepeljen Évi oldal még egyszer: http://www.evebyevaremenyi.com/
Bátran keressétek a honlapján lévő dolgok miatt, de akár egyéni ötletekkel, vagy fél elképzelésekkel is, mert biztos megoldja a problémátok. :D

4 megjegyzés:

  1. szuper ötlet és szép kivitelezés! :)

    VálaszTörlés
  2. Irigylem a csajokat, ez egy eszméletlen jó ötlet volt :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon klassz a gesztus, az ötlet, és a kivitelezés is :)

    VálaszTörlés
  4. de cuki, remek ajándék! :D

    VálaszTörlés