hétfő, május 12

Lemaradások

Egy icipicit megpihentem, és máris minden a nyakamba szakadt. Biztosan éreztétek, hogy elmaradoztam, napokig nem voltak bejegyzések. Hát nagyon szégyenlem magam, mert látom én, hogy várjátok, meg örültök a bejegyzéseknek. Sajnos még csak hobbi szintem megy a blogolás, pont ezért mindig ez marad utolsónak. De elhatároztam, hogy összeszedem magam, és az év eleji munkát folytatom. Remélem továbbra is velem tartotok! És még valamit elhatároztam: nem esek pánikba! Sokszor pocsékolok azzal időt, hogy a pánik hangulatomat hagyom elerősödni, és nem haladok a dolgaimmal. Ma elhatároztam, hogy a munkahelyen is előveszem az óriás listát, és kis pihenőkkel szépen elkezdem csinálni! És lássatok csodát 14 teendőből 10-et megcsináltam! Komolyan ez még nekem is hihetetlen. :D Lista, nyugalom, kis pihenők. Ez lett az új – hatékony– módszerem!

És hogy kép nélkül se maradjatok, jöjjön pár outfit kép, még a múlt hétről! :D



Sajnos a képről lemaradt a szuper óriási narancs tatyóm, amit a Tchiboból rendeltem. Pedig azzal volt igazán tuti a szettem! :)



XOXO
 

4 megjegyzés:

  1. csinos összeállítás - a nadrág szerintem nem túl előnyös, de a többivel semmi gond nincs. A hajad, a napszemüveg és a cipő zseniálisan áll :)

    VálaszTörlés
  2. Vicces ez a blézer! És a cipőd még mindig nagyon szimpi! ^^
    Nem mondom, h nem hiányoznak a napi posztjaid, de a blog miatt szerintem ne elégedetlenkedj, örülünk, ha újra billentyűzetet ragadsz! ;)

    VálaszTörlés
  3. Don't panic! :) Mindenkinek vannak ilyen időszakai, amikor kell a pihenő, különben a (saját maga) által támasztott elvárások között megfullad, vagy legalábbis azt érzi. A lényeg, hogy kiszakadtál belőle!

    VálaszTörlés