csütörtök, május 15

Nyílt levél Mácsár Andinak!

Kedves Mácsár Andrea!

Teljesen feldúlva, a fejemet csóválva (amiben a legújabb sárga bogyós ékszered ring) írom ezt a levelet. Mert több pontom is fel vagyok háborodva munkásságodon, és a dolgokhoz való hozzáállásodon.
Először is milyen dolog az, hogy minden egyes fotózásra hozol egy nagy szatyor ékszert, amik úgy vonzzák az ember szemét és kezét, hogy első körben a stábot kell kiszedni a szatyorból/dobozból, hogy utána a kiszemelt outfitekhez találjunk megfelelő ékszert. Minden alkalommal komoly csúszás áll be a fotózásba, mert megy a válogatás, turkálás. Aztán persze jön az én személyes gondom, hogy egy szetthez vagy 4-5 fülbevaló is passzol. Itt megint újabb perceket töltök el, hogy kiválasszam mi is mutatna legjobban a képen. Persze lehetetlen: mind jó!
Ezután a fotózás feléig ott maradsz és segítesz, aztán persze ott hagysz az ékszerekkel! A legutóbbi fotózás óta eltelt egy hét. Az ékszeres zacskó meg azóta nálam van. Persze már csak a zacskó, mert a tartalmának felét én, a másik felét a stáb kiguberálta "Jajj ez de jó!" Jajj ez kell!" felkiálltásokkal.
Személy szerint nekem 3 szettet is el kellet tulajdonítanom, mert tökéletesen illett az aznapi öltözékemhez, olyan szinten, hogy nélküle nem is tudtam volna elképzelni.

Összegezve kérném a művésznőt, hogy ne készítsen ékszereket, de ha nem bírja megállni, akkor hordhatatlan vacakokat állítson elő. Ha ez utóbbi sem megy, akkor pedig ne lássam mik készülnek!

Esetleges opcióként ajánlanám fel, hogy főnökömmel való beszélgetést fizetésemelés ügyében! :)

Köszönöm, hogy elolvasta levelem! :)

..... és remélem jót röhögött mindenki!




XOXO
 



..................................................
Cipő: Converse
Leggings: Calzedonia
Trikó: Háda
Póló: Tezenis
Dzseki: Tchibo
Táska: Reserved
Ékszer: Mácsár Andi
 

5 megjegyzés:

  1. :D :D :D
    tetszetős szett! :)

    VálaszTörlés
  2. Megérkezett az én első "Igazi MácsárAndi" ékszerem is, és hát... szerelem első látásra, első hordásra! Anna, Andi, köszönöm még egyszer! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz, mert fertőz! :D

      Törlés
    2. :D
      Három pasit kötött le egy napra, akik azon gondolkodtak, mire lehetne még a bojtot használni... ebből látszik, hogy mennyire jó! :D

      Törlés