péntek, május 2

Táskarendező

Imádom a táskákat! És van is jó sok. Szeretem váltogatni és cserélgetni. Sokszor hallom barátnőktől, ismerősöktől, hogy azért hordanak egy táskát, mert nem akarnak minden reggel átpakolni egy másikba. Én ezt eddig is megoldottam, mégpedig úgy, hogy minden táskás cuccom 2-3 kisebb-nagyobb neszeszerben volt összerendezve. De megsúgom, iszonyú rég tervbe volt véve, hogy én majd varrok magamnak egy táskarendezőt. Aztán még karácsony után, mikor unalmamban e-bayt böngésztem egész nap (jajj de jó is volt), rátaláltam a korei piac olcsó, de számomra tetszetős és praktikus táskarendezőire. Én pl. 860 Ft-ért vettem ezt a darabot ingyenes postázással.

Egyik oldala
Mikor megérkezett és elkezdtem használni, már első héten meggyőzött. Mert könnyen el tudtam rendezni a dolgaimat benne és mert egyszerűen ki és beemelgettem a táskákból. Aztán úgy voltam várok egy kicsit, és tényleg teszetelem minden féle táskára, és helyzetre.

Másik oldala
Jelentem a táska bevált, és azóta használom!!! Közepes és nagy méretű táskákhoz ideális, kis redikülökbe természetes nem fér be. Mindent megtalálok benne, és egész jól bírja a strapát. (Az egyik oldalon kicsit kiszakadt a necc abyag, de persze én voltam a ludas, mert valami kulcsot gyömöszöltem bele és rángattam ki!)

Felülről

Felülről, és az oldazippzárak kihúzva
 Tulajdonképpen van két állása a rendezőnek. Ha nem annyira sok a cuccom benne, és kisebb táskába akarom beletenni, akkor az oldalán lévő patentokat összekapcsolom, és máris karcsúbb lesz! :)
Felülről, összekapcsozva az oldala
 Szóval amit most elnyel a rendezőm:
- pénztárca
- határidőnapló
- rózsaszín tároló technikai dolgoknak (telefontöltő/fülhallgató/usb-kulcs)
- papírzsepi
- kézfertőtlenítő
- nedves törlőkendő
- rúzsok/ajakápolók
- gyógyszerek
- tisztasági és eü. betétek

Ezen kívül a telefonom és kézkrém szokott benne lenni. A telefonnal most fotóztam, a kézkrémem meg ki tudja hol van??? :D Meg is keresem gyorsan és beleteszem, mert az alapfelszerelés nálam!

Szóval aki szereti a táskákat és rohanásban van reggelente, az bátran vegyen ilyet magának, mert igazán praktikus darab! :D

XOXO
 

4 megjegyzés:

  1. Huhh de jó! Kérhetek linket hozzá? ♥

    VálaszTörlés
  2. Hogyan kerestél rá? Handbag organizer vagy mi ennek a neve angolul?
    Azt hiszem megspórolnék pár ősz hajszálat magamnak ha végre beszereznék egyet én is.

    VálaszTörlés
  3. ugyanez a színkombóm van, de én bevallom, h a táskarendezőben is rendetlenséget tartok és jó ideje már nem is használom, pedig 2 éve nagyon oda voltam érte...

    VálaszTörlés
  4. "Bag organizer" néven keressetek rá. Onnantól már rátok van bízva milyen konstrukciót vesztek. Én ingyenes szállításost választottam és kb. 860 Ft volt januárban. A sárga szürke szín meg azért lett, mert valami semlegeset kerestem, ami nem rikít ki a táskából! :D

    VálaszTörlés