kedd, január 31

Búcsú a párnáimtól



Történt ugyanis, hogy olvastam egy blogon egy csuda jó ötletet. Varrjunk flitteres (vagy ahogy unokatesóm mondja kis CD-s) felsőből díszpárnát! Nagyon tetszett az ötlet és vettem is egy fekete flitteres felsőt a turiban, ami annyira csini volt, hogy anyukám nem engedte felszabdalni, és elcsaklizta. Ezek után újra elbaktattam a turiba, ahol egy ezüst darab akadt a kezembe. Nagyon boldog voltam, mert ez jobban tetszett, mint a fekete. Meg is varrtam, elhelyeztem az ágyra, mire este a férjem (aki soha semmiért nem szól, továbbmegyek észre sem veszi az újításoka!) röhögve megkérdezte: "Hát ez a diszkópárna?" Persze először azt hittem, hogy lelkes. De kifejtette, hogy szerinte ez szörnyen néz ki. Hú... pedig hogy most itt a képen felturbóztam mindenféle glitteres cuccal, még jobban tetszik.... :(
A lényeg az, hogy szerelmünk megóvása miatt, meg hogy ő is likvidált már olyan ruhadarabot, amit én nem szerettem: A párna megy unokahúginak. (Lea, a mázlista!!!)

Összeszedtem még nektek egy pár flitteres, csillogós párnát, hátha nektek lehetőségetek lesz élvezni, és kedvet kaptatok hozzá! :)
Én pedig búcsút veszek a párnámtól.


4 megjegyzés:

  1. Hát igen, időnként áldozatokat kell hozni.....
    Vasárnap felraktuk Nórinak a hajpakolást. Már attól is selymes lett a haja. Köszi a tippet.

    VálaszTörlés
  2. Igen! Hozni kell áldozatot. Még szombat estig nézegethetem! :D
    Nóri hajának örülök!! Ô is elégedett volt?

    VálaszTörlés
  3. Igen. Jött és mutogatta, hogy milyen puha....

    VálaszTörlés
  4. Hat ez a diszkoparna... Nagyon vicces! :D :D :D

    VálaszTörlés