péntek, július 6

Piros pöttyös az igazi

Imádom Mácsár Andi ékszereit, meg magát a készítőt is. Külön-külön, vagy egyben? Azt hiszem egyben!
Nem lennének az ékszerek ennyire bájosak akkor, ha Andi nem lenne egy folyton mosolygós csaj, és Andi nem tud, csak cuki és csajos dolgokat gyártani.
Külön érdeme az ékszereknek, hogy nem csak a mintájuk, de az alapanyaguk is egyedi. Textil és fa. A klassz mintás anyagokat imádom (jó sok táskát varrok belőle), a natúr fa illatát meg ki ne szeretné?

Szóval szerelmes vagyok ezekbe az ékszerekbe! Van is jó sok, de a képen látható szett nem az enyám, hanem ti játszhattok érte! (Egy kicsit irígy vagyok!)Ugyanis Egy szerencsés most megnyerheti a képen látható Mácsár Andi ékszerszettet, ami egy gyűrűből és egy fülbevalóból áll. Nem kell mást tenned, mit a az alábbi jeletkezési kérdőívet helyesen kitölteni. A játék 2012. július 11-e éjfélig tart. Sorsolás július 12-én. A nyertes a nyereményét 10 napig veheti át. Ha addig nem jelentkezik, újra sorsolunk!


6 megjegyzés:

 1. Nekem is van már Mácsár Andi ékszerem: egy fekete-fehér virágos nyaklánc, ami nagyon mutatós.

  VálaszTörlés
 2. Nekem még nincs, de hátha most nekem kedvez a szerencse :) Anna, köszi a játékot!

  VálaszTörlés
 3. juhéé, én is pályáztam és izgulok is! :)

  VálaszTörlés
 4. amúgy én Nikó lájkja/megosztása által ismertem meg a M. A. ékszereket, és szerintem az ő linkelte be egy bejegyzésed, így találtam hozzád. minden összeér, imádom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. mármint Andi linkelte be vmelyik bejegyzésed, amiben az ő ékszereiben pompáztál. :))

   Törlés
 5. A nyertes: Martin Tünde!
  Gratulálok, és kérlek írj egy e-mailt nekem! :)

  VálaszTörlés