csütörtök, február 7

A lényeg nem látszik!

Huhhhhh...ez a nap rettentő hosszú volt, azért ilyen későn jelentkezem, de hogy mi is volt, azt csak holnap mesélem el! :)
Hogy mi a lényeg, ami nem látszik? Az új magassarkú kiscsizmám. Történt ugyanis, hogy látom a külföldi blogokon, hogy a csajok ilyenkor télen, a nem annyira kemény hideg napokon boszorkányos kiscipővel veszik fel a szoknyákat. Hogy mi a boszorkányos kiscipő? Én azokat a cipőket hívom így, ami kerek orrú, masszív sarkú, fűzős, és bokáig ér? Megvan? Na elindultam egy ilyen cipőért az Ázsia Centerbe. Aztán szembe jött ez a kicsit platform talpú, elegáns magassarkú (vékony) édes kis masnival az oldalán, és a boszorkánycipőt egy mozdulattal kiírtotta a gondolataimból. :))) Őszinte leszek annyira beleszerettem, hogy minden nap ebben járnék. (csak előtte valaki érzéstelenítse a lábam!!!) Persze nem mondom, hogy szuperkényelmes, de ki lehet bírni. És az érzés, ahogy végigtipeg az ember lánya benne. Magasabbnak, soványabbnak és szebbnek éreztem magam benne! Tyühűűű de jó volt! :)
A nem olyan régi szuper szoknyám is hozzátett a szett karakteréhez, meg a vállban csipkés fodros felsőm is (ami levéve kb. XS-esnek néz ki!). A felsőről jut eszembe: Ami szerdán ez volt rajtad? :)))) (Ami nővérem nagyobbik lánya, akivel teljesen véletlenül ugyanolyanba öltözünk néha...és erről ő a blogból értesül!)
Most a kérdésem (amire tudom a választ): hozzak képeket az új cipőmről?
XOXO

 

A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:

Háda: www.hadakft.hu
 

5 megjegyzés:

  1. Szuper az a szoknya :) És igen, jöhetnek a képek a cipőről

    VálaszTörlés
  2. igen kérnénk szépen a cipőt! És szeretném jelezni, hogy a gyönyörű táska is egészen biztosan szipog, mert ő nem lett megemlítve! Pedig csudaszép!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. nőcis és csinos! :)
    (én tegnap elmentem a "te hádádba" és túrtam két olyan szuper szoknyát, le fogom fotózni az egyiket, mert űbermókás.
    a másik egy sima, térdig érő, elől gombos farmer, az nem is volt olyan occsó, mert olyan 1500-1600 lehetett, de a másik nagyon mini és könnyű és vicces és került max. 300 forintba (a kettőért 1855-öt fizettem:)) csomót filóztam, h megéri-e elmenni du. 5-kor, meg most, h már szinte 1 hete megérkezett az új áru és azt mondom: igen, alig voltak (a próbafülkébe kétszer is simán bejutottam, minden 5-ben próbáltak kb.) és végül is sikeres voltam! :) ma még ellesek a sugárba is szoknyáért, ha már a leárazásokon nem találtam semmi szimpit, akkor így oldom meg! :) szóval újfent köszi e jó helyet, ha csuklottál, én voltam! ;)

    VálaszTörlés