hétfő, február 11

A tökéletes téli szettem

Az úgy kezdődött, hogy vettem egy cipőt. Szerintem minden nőnek így kezdődik a lavinaszerű vásárlási története, de nekem most egy teljesen más történet kezdődött így. Méghozzá a fotózás története. Ugyanis megígértem nektek, hogy ezt az új cipőt nappali fénynél lefotózzuk. Mutatom is, majd folytatom a sztorit! :)

Ázsia Center 5800 Ft :)
Remélem ti is odáig vagytok tőle? :)
A történet egy kicsit más szálon folytatódik. Ugyanis egy ideje szeretnék egy pink táskát, és csütörtökön a férjem szülinapi ajándékát vásárolva ráleltem álmaim táskájára. Először gyorsan megvettem az ajándékot, és magamban közben őrlődtem, mert nem a  legolcsóbb volt a táska. Megvegyem? Ne vegyem? Megérdemlem? (naná!) Aztán döntöttem. Bár még nincs meg a -5 kg (csak -4!), de megveszem előre a jutalomajándékom. Mert ez motiválni fog arra a plusz egy kilóra, ugye? Szóval ő az én jutalomtáskám (masnit én tettem rá!):

Carpisa 11390 Ft
A lavina itt nem ért véget. Ugyanis szombaton egy 4 személyes turizást tartottunk, ami azt jelentette, hogy a Hádába mentünk, és mindenki jó sokat vásárolt. Sajnos köztük én is, aki úgy mentem, hogy nem vásárolok sokat, inkább a többieknek segítek, és kabátot tuti nem veszek! Szerintetek? Ráakadt a barátnőm erre a tüll aljú kabátra, és nem tudtam nemet mondani. Annyira Blair Waldorfos, ugye? Könyörgöm mondjátok, hogy ezt nem szabadott otthagyni, mert kicsit kiakadtam, hogy vettem egy x-edik fekete kabátot magamnak! :)))

Háda 2990 Ft/kg
Hát így állt össze a téli csini szettem, ami annyira jó és mosolytfakasztó, és amivel kellett csinálnunk egy fotósorozatot. És a fotók annyira megtetszettek, hogy gyorsan felhasználtam fejlécnek és profilképnek is. :)
Várom a véleményeket. Le lehet szidni, hogy sokat költöttem magamra, meg azért, hogy az eredmény elérése előtt megvettem a jutalmat. És persze azért is, mert sok cipőm, táskám és kabátom van. De csak az tegye ezt meg, aki a helyemben tudott volna valamelyikre is nemet mondani! :))))
Tudtatok volna?

8 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon jó!!!
    És nem, én se tudtam volna ;)
    Nagyon szép az a kabát!

    VálaszTörlés
  2. Ez egy nagyon édes szerelés! Imádnám!!!! ÉS szuper blaires vagy :)

    VálaszTörlés
  3. Tyűű, ez tuti szett! Utállak, hogy ilyen jól áll a mini! :-D

    VálaszTörlés
  4. Szuper az új fejléc meg ez a szett is!

    VálaszTörlés
  5. Nem csodálom, hogy beleszerettél ebbe a cipőbe... meg a kabátba :) Csodásak, és nagyon csinos vagy bennük!

    VálaszTörlés
  6. tökéletes,kedves Anna!szerintem megérdemled a táskát,aki ennyire megy előre a kilók ellen....a kabát az meg annyira,de annyira aranyos!

    VálaszTörlés
  7. nagyon csini vagy Anna és baromi jól áll a mini, formás lábad van. :))
    én se tudtam volna otthagyni, pláne nem kilósban... ;)

    VálaszTörlés
  8. Olyan jókat írtatok! Köszi!!!!

    VálaszTörlés